Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Jsme mezinárodním leaderem ve výrobě špičkových serverů a racků do datových center.

Naše společnost UTILCELL s.r.o. byla založena roku 1994 a poskytuje snímače síly, snímače pro elektronické vážení, vyhodnocovací jednotky, spirometry, oxymetry a analyzátory, které jsou určeny pro firmy, jež se zaměřují na výrobu a vývoj vážicích systémů a zařízení. Jsme součástí mezinárodního konceptu firem UTILCELL s.r.o., které mají svá zázemí ...

Naše společnost UTILCELL s.r.o. byla založena roku 1994 a poskytuje snímače síly, snímače pro elektronické vážení, vyhodnocovací jednotky, spirometry, oxymetry a analyzátory, které jsou určeny pro firmy, jež se zaměřují na výrobu a vývoj vážicích systémů a zařízení. Jsme součástí mezinárodního konceptu firem UTILCELL s.r.o., které mají svá zázemí ...

Vývoj, realizace, distribuce: - elektronické komponenty v oblasti průmyslové elektroniky.

Společnost EMKO IPC s.r.o. se specializuje na výrobu, prodej a sestavování průmyslových a počítačových komponentů.

Výroba, prodej, oprava, servis: -spotřební elektronika: -bezdrátové zvonky síťové, bateriové -bezdrátový mini-alarm LX-AL4 -drátové elektronické zvonky -pokojové digitální termostaty -digitální hlavice termostatická HD10 -tepelně spínaná zásuvka TS20 -regulátory osvětlení dotykové a dálkově ovládané -časové spínače, ...

Výroba: -automobilový průmysl -kabelové svazy -pojistkové skříně -kabeláže pro připojení AirBagu -kabeláže palivových pump a vstřikování -konektory s příslušenstvím pro xenonová světla -relé a příslušenství (výroba a prodej relé Tyco EC Schrack) -spínače a vypínače ALCOSWITCH -senzory a optický konektor MT-RJ -počítače a ...

Jan Kapoun provozuje bazar s elektronikou, gramofony, zesilovači, reproduktory a zajišťuje servis a opravy.

FORTE technik s.r.o. se specializuje na servis centrálních a decentrálních střídačů SolarMax a na montáž, opravy a revize elektrických zařízení.

Zabýváme se průmyslovou automatizací, měřením a regulacemi. Vyrábíme elektroniku. Vytváříme LED osvětlení interiérů a exteriérů. Nabízíme property management, poradenskou činnost v oblasti ekonomiky a finančních trhů. Prodáváme systémy pro monitorování a analýzu obloukového svařování.

ANPETRADE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej stínění, ventilátorů, chladičů, motorů, LED pásek a mnoho dalšího.

Zebra PCB s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej osazených a tištěných desek plošných spojů.

Jan Weber se zaměřuje na výrobu elektroniky na zakázku, osazování desek, připravuje kabeláž a opravuje DPS.

Dodavatel měřících přístrojů a elektrovýroby. Vývoj a výroba medicínské techniky a průmyslové elektrotechniky. Prodej, servis a kalibrace měřících přístrojů SONEL a LUMEL.

Společnost Cans, s.r.o. projektuje konstrukce pro elektrická zařízení. Vyvíjí konstrukční systémy pro úspory energie.

Společnost provozuje revizní činnost - revize elektra - revize zdvihacích zařízení - revize hromosvodů. Služby v oblasti BOZP a PO.

Společnost Electronic Design and Service s.r.o.zajišťuje výrobu elektroniky a mikroelektroniky s využitím technologie povrchové montáže (SMT): -měřící a regulační (řídící systémy) -mikroprocesorová technika a aplikace. Služby: -inženýrská a projekční činnost -návrh, osazování a pájení plošných spojů v SMD* na automatu. Výrobky: ...

Kadlec - elektronika, s.r.o. zabezpečuje vývoj a výrobu elektronických zobrazovacích systémů, i atypy.

Distribuce: - komponenty pro elektrotechnický a elektronický průmysl.

Společnost AJP-tech spol. s r.o. jako výhradní distributor fy BAUMER pro ČR a SR realizuje dodávky, obchod, prodej. Má zastoupení fy MARKATOR pro ČR a SR ruční, stolní a kombinovaná značící zařízení.

Velkoobchod, maloobchod: - zdroje pro PC - průmyslové zdroje - příslušenství ke zdrojům - měniče napětí - nabíječky - LED zdroje.

Import, obchod, rozvoz. Domácí automatizace: -inteligentní domy -bezdrátové technologie -zvonky, vypínače, ovladače -časové spínače. Elektroinstalační materiál: -pokojové termostaty (manuální, programovatelné, bezdrátové) -zabezpečovací systémy Prvky ovládání klimatizace.

Výroba foliových štítků, potisk panelů - výroba štítků a panelů - dálkové ovladače.

Venlan, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu vstřikovacích forem, NFC a RFID čipů, tagů a karet.