Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
ELEKTRO KARBAN Vám nabízí tyto služby: -elektromontáž -výroba toroidní transformátory -výrobu kartitové a sklolaminátové trubky od průměru 3 mm až 300 mm - periodické a výchozí revize el. zařízení do a nad 1000V -periodické a výchozí revize hromosvodů -elektromontážní práce.

Servis, oprava: -medicinální technika, lékařské přístroje a nástroje, zdravotnické potřeby. Obchodní činnost. Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -elektronická zařízení.

Výroba a prodej videopříslušenství: -digitální a analogová videotechnika -audio a video propojovací kabely -efektová zařízení k videomagnetofonům a kamerám -elektronické stavebnice -zařízení pro titulkování -digitální videoprocesor -pulty pro zpracování videozáznamu -speciální zařízení.

Nabídka návrhu a vývoje elektroniky DPS, FPGA a aplikací pro ARM, BIC.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008. Analýzy, studie, projekty, engineering, opravy, rekonstrukce, modernizace, servis energetická zařízení: -odlučovací zařízení včetně řídicích systémů, filtry (tkaninové, elektrostatické) -zařízení kontinuálního emisního monitoringu -opravy a revize transformátorů, ...

Výroba: -tištěné spoje pro partnera zahraničního firmu GBO RIMBACH -časové registrační přístroje -tiskací moduly pro lékařské přístroje -elektronika.

Rack shop. E-shop, internetový prodej datových rozvaděčů a příslušenství. Stojanové rozvaděče, nástěnné rozvaděče.

Software a poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Návrh a výroba integrovaných polovodičů pro zelenou elektroniku.

Prodej, výkup, likvidace, revize, opravy: -suché a olejové transformátory. Prodej, výkup, filtrace, regenerace: -transformátorové oleje. Prodej, montáž: -VN kabely a VN koncovky.

VÍCE VOLNOSTI S RADIOVÝM OVLÁDÁNÍM Obchod, velkoobchod, prodej, montáž, oprava, servis, poradenství. Rádiová, bezdrátová, dálková ovládání HBC-radiomatic dceřiná společnost, výhradní zastoupení (řízení) strojů pro: -průmyslové, stavební jeřáby -hydraulické nástavby - ramena, zdvihadla -lokomotivy, posunovadla -čerpadla betonových směsí ...

Výhradní dodavatel kvalitních invertorů SOLUTRONIC a příslušenství pro Českou republiku. Invertor - měnič nebo střídač je elektrický přístroj, který převádí stejnosměrné napětí (stejnosměrný proud) na střídavé napětí (střídavý proud).

Prodej, montáže, údržba a opravy : -elektroinstalace -elektrozařízení -silnoproudá elektronika -měřící a regulační technika -zabezpečovací technika.

Vývoj a prodej: -elektronické řídicí systémy.

Stavební činnost: -občanské a bytové stavby -inženýrské a vodohospodářské stavby -partner programu POROTHER Dům. Práce: -vodo-topo-plyn -instalace -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -elektroinstalační (elektroinstalace). Výroba-elektrické rozvaděče -slaboproud, EPS, EZS.

Internetový obchod, e-shop: - kabel, kabely - baterie - čtečka - paměťová karta - svítilna.

CYBERTRONIC Unlimited . Zabýváme se vývojem a výrobou elektronických komponentů, stavebnic. Vývoj a výzkum v oblasti elektrotechniky, robotiky, bioniky. Zakázková výroba elektroniky na základě Vašich představ a dodávka systému formou stavebnice.

Distribuce pasivních i elektromechanických součástek, konektorů a příslušenství

Vývoj elektroniky na zakázku, návrhy - plošné spoje.

Distribuce - výrobní vybavení a spotřební materiálu pro výrobu elektroniky. Distribuce - výrobní vybavení a spotřební materiál pro výrobu zdravotnických zařízení.

Dodávka, výroba - elektronické komponenty a konektory.

Import, dovoz, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -průmyslové komponenty

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součástky pro elektroniku -měření, nářadí.

Skladování, Logistika, Vývoj - elektronická zařízení.

Automatizované systémy technologických procesů. Vývoj, výroba, realizace, zaškolení, servis, opravy: -průmyslová elektronika -řízení jednoúčelových strojů -řídící jednotky -řídicí systémy -zakázková výroba speciálních zařízení -plošné spoje -HW, SW (hardware, software) -zakázkové klávesnice. Modernizace a repase automatických ...