Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Produkty: -časová, hlídací, bezpečnostní, pomocná relé, polovodičová relé -snímače indukční, kapacitní, optické, magnetické -protahovací systém y pro elektroinstalace -plastové a hliníkové skříně -sortiment spínací a domovní techniky. -odvíječe kabelů, cívek a kabelových bubnů.

Prodej: -přenosné PDA terminály pro těžbu dřeva, lesnictví.

Velkoobchod: -nabíječe, vybíječe. -staniční baterie. -napájecí zdroje. -galvanické zdroje.

Firma je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2011. Kooperace českých a slovenských firem s evropskými firmami v oblasti elektrotechniky a strojírenství. Import (dovoz) elektrotechnických materiálů: -kabely a vodiče -vodiče na vinutí -permanentní magnety -izolační trubičky -teplotní čidla -komutátory -systémy požární ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Vývoj, výroba: -elektronické systémy. Výroba: -stroje a přístroje pro zemědělství: -přepravníky drůbeže -provozní elektronické váhy -přístroje pro měření a záznam klimatických veličin -pomůcky a přístroje pro chovatele -software pro zemědělství.

Výzkum, vývoj, výroba: -elektronika -teleinformatika -biofyzika.

Velkoobchod, prodej, servis, kalibrace: -elektrické a elektronické měřící přístroje -klešťové přístroje -revizní -megmety -multimetry -luxmetry -zkoušečky -rozvaděčové stroje -panelové přístroje -měření izolací -bočníky -transformátory proudu -elektroměry -dataloggery -labolatorní přístroje -galvanické oddělovače -registrační ...

Vývoj, malosériová výroba přístrojové techniky.

Velkoobchod elektronika: -kabelážní systémy, optické kabely -počítačové komponenty. Výhradní distributor pro ČR produktů TYCO Elektronics, TYCO Elect, AMP NETCONNECT.

Výroba: -malosériová výroba elektroniky -technologické poradenství -podporu při vývoji -strojní osazení SMD součástek -svařování optických vláken -optoelektronická montáž -výrobou kabelových svazků -sítotisk -tampónový tisk.

Vývoj a výroba: - moderní systémy zpracování obrazů a signálů pro průmysl - monitorování silničního provozu Dopravní přestupky: - měření úsekové a okamžité rychlosti - detekce jízdy na červenou Monitorování dopravy: - sběr dat a dopravní průzkumy - měření dojezdových časů - automatické čtení SPZ/PZ - pátrání po odcizených ...

Dodavatel, prodej a aplikace: -výrobky z oblasti MaR a průmyslové automatizace. Společnost je výhradním distributorem pro ČR firem RED LION CONTROLS, BRITISH ENCODER PRODUCTS a WACHENDORFF AUTOMATION. Řízení a regulace technologických procesů a zařízení.

Vývoj a výroba průmyslové elektroniky: -kusová, malosériová, sériová -osazování desek plošných spojů -klasická montáž vývodových součástek -SMD montáž -kombinovaná montáž -pájení osazených desek plošných spojů -strojní pájení s použitím bezoplachových tavidel -pájení SMD přetavením v peci (Reflow) -ruční pájení s následným mytím ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -měřící a regulační technika -bezpečnostní senzory, moduly, spínače -nouzová tlačítka, kontrolky -displeje, operátorské panely -hladinové spínače a čidla -komunikační produkty -koncové spínače -napájecí zdroje -nožní spínače -ovládání a signalizace -počítadla a časová relé -programovatelné ...

Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení.

Výroba: - nízkonapěťové rozvaděče - prachotěsné plechové skříňky - prachotěsný přípojnicový rozvod - zapozdřené skříňky.

Výroba, maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektronika -konstrukce -software -elektronická zařízení, stroje pro slévárenství -měření a regulace fyzikálních veličin mechanickou a elektronickou cestou.

Kompletní dodávky: -elektrozařízení -elektročástí zařízení staveb, sloužící k různým účelům (výrobní haly, sklady, obchody, kanceláře, nemocnice, byty, rodinné domy, venkovní osvětlení). Montáž: -světelný a motorový prachotěsný přípojnicový rozvod v provedení hliník anebo měď do různého prostředí. Komplexní dodávky: ...

Vývoj a výroba elektronických počítačových systémů: -průmyslová elektronika -návrhy, výroba a osazování plošných spojů -antény pro mikrovlnnou techniku -vývojové práce na zakázku -tvorba software pro řídící a elektronické systémy.

Výroba, servis, prodej, oprava: -průmyslová elektronika -hodiny -spínací, školní, docházkové, sportovní časomíra -jednotný čas.

Docházkový a přístupový systém Docházka 3000: -vyhodnocení pracovní doby -evidence práce -podpora mezd -docházkové terminály.

Výroba: -kabely -ponorné elektromotory -elektromotory pro speciální aplikace. Export: -elektromotory -kabely -elektrické ponorné motory pro dodávku vody, kabely.

Maloobchod, prodej, e-shop (při větších odběrech cena dohodou): -elektronické součástky: -pasivní (rezistory, kondenzátory, konstrukční prvky) -aktivní (optoprvky, tranzistory, integrované obvody, diody, procesory paměti) -LED žárovky -alkalické akumulátory -baterie alkalické, zinkouhlíkové, hodinkové stříbrooxidové, nabíjecí ...

Společnost Nitto Denko Czech s.r.o. je jednou ze 118 poboček japonské nadnárodní korporace Nitto Denko, která svými produkty velmi silně zasahuje do oblastí stavebního průmyslu, tiskařského a papírenského průmyslu, automotivu, spotřební elektroniky a zdravotnictví. Výroba: - elektronické součástky - optická a fotografická zařízení.