Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - diody - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače.

Velkoobchodní prodej: - elektrické komponenty - automatizační zařízení - solární systémy - elektromateriál - rozvaděče.

Společnost 32dev s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu eletroniky, firmwaru, softwaru a strojové vidění.

Společnost LAMIA SYSTEM s.r.o. se specializuje na osazování tištěných spojů a prodej světelných zdrojů.

Craftgen provádí výrobu, prodej a servis generátorů koloidního stříbra.

Společnost RIA energy s.r.o. dodává komponenty pro energetiku i průmysl. V oblasti energetiky zajišťujeme poradenství, dodávky, instalace a servis transformátorů a trafostanic všech výkonů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - akumulátory, baterie, autobaterie - průmyslové, přístrojové baterie - pojistky, konektory, relé, svorky, odpojovače, klaksony, vodiče, izolepy, startovací kabely, hustoměry, pneuměřiče, autolékárničky - zapalovací a žhavicí svíčky - autožárovky.

Výroba, distribuce: - kovokeramické kluzné kontakty pro sběrače proudu mostových jeřábů. Oprava, výroba: - jeřábové sběrače.

Výroba: - magnetické obvody určené pro konstrukci, stavbu elektrických strojů. Zpracování (recyklace) kovového odpadu. Velkoobchod, prodej: - hutní (hutnický) materiál - ocelová kulatina - podélné dělení ocelové pásky Ubytovací služby.

Zakázková činnost - měřící a regulační technika - automatizace - pohony motorů - software pro měříčí a regulační techniku Distribuce - snímače - čtečky čárových kódů

Výroba: -reproduktorové soustavy -montáž reproduktorů -unikátní audio systémy

Velkoobchod, e-shop - elektrosoučástky - elektronické komponenty - integrované obvody - optosoučástky, převodníky, kondenzátory, konektory

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich ...

Nákup, prodej: - automatizační komponenty - řídící technika (Siemens Simatic S5 a S7, Festo, Balluff, Omron).

Pobočka. Velkoobchod, dodávka, prodej: - suché transformátory - olejové distribuční hermetické transformátory - proudové, napěťové a kombinované přístrojové transformátory - kioskové trafostanice - omezovače přepětí.

Montáž a servis - elektroinstalace - přístupové systémy - docházkové systémy - zabezpečovací zařízení EZS, EPS - kamerové systémy CCTV Elektroinstalační práce - hromosvody

Služby: -automatizace technologických procesů -měření a regulace -poradenství v oblasti výroby, rozvodů, spotřeby energie. Vývoj, výroba: -elektronická zařízení, systémy. Projekční činnost, projekce. Inženýrská, obchodní, zprostředkovatelská činnost.

Vývoj, výroba, prodej: - elektronika a elektronické součástky pro bezkontaktní identifikaci - bezkontaktní identifikační systémy - docházkové a přístupové systémy - klíčové depozity - časové trezory - bezpečnostní boxy a nosiče pro převoz hotovosti - mechatronická vložka ILOQ bez kabelů a baterie

katodická ochrana potrubí a zemních konstrukcí

Dodávky, oprava, servis: - tiskárny-termo a termotransferové pro tisk etiket v rolích- čárové kódy - spotřební materiál pro tisk - etikety v rolích-papír, syntetické materiály - TTR barvicí pásky pro tisk etiket - snímače-čtečky-čárové a magnetické kódy - přenosné a stacionární terminály pro sběr dat - radiofrekvenční systémy ...

Jádrem podnikání společnosti TOROLA electronic je výroba zakázkové elektroniky. Za dobu svého působení na českém trhu od roku 1991 se společnost dostala do pozice výrobce a poskytovatele komplexních služeb EMS počínaje návrhem, dodávkou materiálu, kontrolou a testováním až po konečnou instalaci. Svým zákazníkům nabízí osazování DPS technologií ...

Společnost Despex s.r.o. se zaměřuje na vývoj, výrobu a prodej systému, strojů a nástrojů pro inteligentní řízení domácností a firem.

Poradenství v oblasti informačních technologií - instalace digitálního, optomechanického nebo hybridního planetária - řešení sférických projekcí.