Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Dodávka: - výukové sytémy pro oblast elektroniky a elektrotechniky - vybavení pro elektrotechnické laboratoře - měřící, testovací zařízení pro zkoušení elektrických komponentů.

Služby - poskytovatel technologií v oblasti hlasové analýzy - prevence a detekce podvodů - nástroje pro řízení lidských zdrojů - profesionální vyšetřovací nástroje.

Vývoj, výroba a prodej pohybových a přítomnostních čidel, systémů řízení osvětlení, BUS aplikací (DALI, KNX). Inteligentní systémy řízení a automatizace budov.

Zabýváme se prodejem drobné elektrotechniky, černé a bílé techniky a elektroinstalačních materiálů.

Elektrotechnický velkoobchod, maloobchod: dovoz, tuzemsko. Elektroinstalační materiál: - elektrické vodiče, kabely, topné kabely - žárovky, zářivky, výbojky - elektrické baterie, akumulátory.

EPM Elektropřístroj s.r.o. - výrobce a dodavatel spínacích přístrojů nízkého napětí: -ministykače -vzduchové a vakuové stykače -tepelná nadproudová relé -časová relé -spouštěče motorů -vačkové spínače -regulátory jalového proudu

kompletní elektroinstalační práce - inženýrská činnost - projekční činnost - dodávky montážního materiálu - investiční dodávky

Výhradní zastoupení pro ČR polských výrobců elektroinstalačních materiálů a komponentů pro elektrotechniku.

Zabýváme se snížením spotřeby elektrických energií

Výroba: - informační kiosky - samoobslužné terminály.

Činnost: - lakování autodílů - mokrá lakovna - leštění Nákup, dovoz, skladování: - mechanické a elektromechanické komponenty z celého světa.

Vývoj a výroba elektroniky pro domácí a průmyslové aplikace. LG SYSTEM nabízí ucelený a léty prověřený sortiment elektroniky pro průmyslovou a domácí automatizaci. Navštivte naše nové webové stránky.

Prodej: napájení, záložní zdroje UPS, motorgenerátory, stejnosměrné napájecí systémy a kogenerační jednotky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -výroba vápna -vodní technologie -barevná metalurgie

E-shop, internetový obchod: - elektronika - příslušenství k pc - sluchátka a přehrávače - žárovky - kabely a konektory - hračky - hudební nástroje - nářadí - domácí potřeby - sportovní potřeby - auto příslušenství.

Realizace, výroba: - informační, komunikační a internetové systémy - internetové terminálů.

Kompletní služby na trhu desek s plošnými spoji.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej, e-shop: - elektronika pro modeláře

Výroba, distribuce - mechatronika, plasty, snímače - elektrické jednotky a pohony.

Vývoj, výroba, dodávka, instalace: - řídících systémů a ovládacích rozhraní prvků inteligentních elektroinstalací - řídící systémy pro osvětlení E-shop: - ovladače - převodníky - stmívače - spínače - zdroje

Vývoj: - elektronické komponenty pro elektromobily