Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Montáž a konzultace - zabezpečovací technika Velkoobchod a maloobchod - silnoproudé a slaboproudé elektrosoučástky Montáž a konzultace - zabezpečovací technika

Profil činnosti - vysoké napětí. Návrh, poradenství, prodej, nákup, servis: Transformátory - olejové - suché zalité pryskyřicí - distribuční - měničové, usměrňovačové - trakční - pecní - speciální. Trafostanice - plechové - betonové. Měřící transformátory - proudu - napětí - kombinované. Svodiče ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -záložní zdroje UPS -usměřňovače -střídače -spínače -fotovoltaické články -software

Elektronické pomůcky pro nevidomé. Detektivní služby.

Hlavním předmětem naší činnosti je vývoj a výroba elektronických zařízení pro automobilový průmysl a zdravotnictví a systémová integrace v oblasti dopravní telematiky a elektronického mýta.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba a prodej transformátorů, magnetických obvodů

Zakázková výroba a návrh: Divize elektro : - silnoproudá zařízení do výkonu 500 kVA - suché transformátory - tlumivky - cívky - rezistory Divize strojní : - obrábění - konvenční i CNC - zámečnictví, sváření

Vydavatelství - časopis CAR&HIFI Velkoobchod - výhradní zastoupení FOCAL Car pro ČR

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Zastoupení zahraničních dodavatelů výkonové elektroniky. Dodávka transformátorů pro energetiku a komponentů pro výkonové prvky.

Česká technologická firma zabývající se výzkumem a vývojeM v oblasti přírodních a technických věd, elektroniky a tvorbou aplikací na zakázku. Specialista na moderní technologie: • Vývoj a výroba vlastních HW a SW produktů Fleet management - elektronická zařízení pro sběr a přenos telemetrických a polohových dat z vozidel a dopravních ...

Produkty pro kvalitní napájení a zdroje záložního napájení, přepětí a rozvaděčů.

Prodej Feritů a příslušenství, vodičů, izolačních materiálů, diod, trimrů, rezistorů, trafo a kondenzátorů.

Prodej - antény - cestovní adaptéry - audio - video - přenosné audio - média CD, DVD - elektroinstalační materiál - přívody a rozbočky - prodlužovací kabely - přepěťové ochrany - svítilny - foto příslušenství - sluchátka a mikrofony - paměťové karty - časové spínače.

E-shop - RC modely lodě, letadla, auta - elektronika - mini kamery, tablety

Distribuce, prodej: -spotřební elektronika -audio komponenty

Zakázková, malosériová výroba: -elektronika - lékařské přístroje pro diagnostiku a terapii

Distribuce: - elektronické součástky

Výroba, prodej: - transformátory.

Ozvučovací technika. Vývoj a výroba komponentů ozvučovací techniky. Mikrofony, stojany pro mikrofony. Elektroakustické zvony. Zařízení pro sluchově postižené. Reprosoustavy. Zesilovače.

Montáž, opravy, údržba a revize vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí.