Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Zabýváme se problematikou silové elektroenergetiky a automatizace technologických procesů v průmyslu i zdravotnických zařízeních - energetické řídící systémy - termovizní měření - montáž, instalace a servis detekce kouře - kamerové a zabezpečovací systémy.

Výroba: - elektronky a jiné elektronické součástky.

Výroba: - rozvaděče Práce, řemesla: - elektroinstalace - vodoinstalace - plynařské Prodej: - vodoinstalační a topenářský materiál

Činnost: - výroba a kompletace součástek, modulů a přístrojů v oblasti elektrotechniky a v příbuzných oborech - výroba kabelových svazků libovolné velikosti - výroba kabelů osazených konektory v libovolné délce a v jakémkoliv provedení - kompletace přístrojů. Výroba software pro průmyslovou automatizaci.

Dodávka, prodej: -samolepící etikety -snímače čárového kódu -tiskárny čárového kódu

Prodej, e-shop: -dárkové zboží -zážitkové dárky -elektronika -biolampy -masážní přístroje -alkohol testery -hodinky

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Oprava: -televizory. -spotřební elektronika. Maloobchod: -elektrosoučástky.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Systémy jednotného času: -analogové, digitální, DCF*, -reklamní hodiny a panely, -sportovní časomíra, -kostelní, věžní a fasádní hodiny, -školní zvonění, -školní rozhlas, -docházkové-evidenční systémy, -kostelní zvonění, bití a odbíjení, -elektrické pohony zvonů.

Prodej a montáž inteligentní instalace a programování systému LOXONE.

Zastoupení britské firmy James Walker & co ltd. pro Českou republiku v oblasti těsnící techniky pro širokou oblast použití, obzvláště v těžkém průmyslu, hutnictví, energetice, chemickém průmyslu. Zastoupení německé firmy Akkusolar pro Českou republiku v oblasti akumulátorové techniky, záložních zdrojů a fotovoltaických solárních systémů. Touto ...

Výroba: - elektrické rozvodné, řídicí a spínací zařízení.

Naše firma nabízí služby pro energetiku a průmysl, teplárenství, termovize, chromatografie, PCB, metrologie, monitoring ovzduší. Dále se provádíme měření emisí a imisí, záruční testy a zkoušky, regenerace transformátorových olejů, inženýrské služby a řízení projektů.

E-shop: - elektronika - šperky - originální dárky.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Montáž, opravy, údržba, revize: - elektrické zařízení.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní. Výroba, montáž, oprava: - elektrické zařízení.

Výroba, instalace a opravy: - elektronická zařízení.

Výroba, instalace, opravy: - elektronické zařízení.