Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Dodávka kompletních řešení: - stroje pro elektrický a automobilový průmysl - desky plošných spojů - technologická zařízení - materiály pro elektrotechniku - měřící systémy - čištění plošných spojů - zařízení pro přípravu výroby.

Výroba: - detektor úniku plynu - detekce výbuchu plynu - detekce toxických plynů - napájecí zdroje - hořlavé a CO - stacionární detektory úniku plynu - přenosné detekční přístroje.

Výroba: - elektrosoučástek se specializací na autoreproduktory.

Výroba, prodej: - elektronika pro modeláře

Vývoj, výroba, servis: - eletrotechnických a radiových zařízení - vanových systémů.

Prodej, nákup: -elektronické součástky -elektronické zařízení -software -výpočetní technika (počítače).

Výroba, montáž: - plošné spoje a komponenty pro elektrotechniku. - návrh prototypů plošných spojů na AL pro LED. - prototypy PCB na AL. Zabezpečení osob a majetku. Montáž: - kamery, alarmy, bezpečností osvětlení LED - komunikační technika.

Zakázková výroba elektronických zařízení. Mikroprocesorové aplikace

Vývoj, výroba, prodej: -eletronika pro průmysl -snímání fyzikálních veličin -regulace -zezkontaktní identifikace -specialní aplikace -průmyslová vizualizace -elektronika pro WEB.

Výroba, prodej: - křemíkové krystaly pro elektroniku.

Výroba, prodej: -elektronické díly a součástky pro slaboproudé elektromontáže.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování ...

Montáž včetně revizí: -plynové rozvodny, kotelny. Práce: -elektroinstalační včetně revizí. Instalace: -vodo-topo -klimatizace. Servisní a revizní práce: -na energetických rozvodech (parovody, horkovody, elektro-do 35kV) Dodávka materiálu a zboží na uvedené obory.

Návrh, výroba plošných spojů: - nabízíme možnost návrhu a realizace plošných spojů. Pracujeme až do VI. třídy návrhu (tři vodiče mezi piny 2, 54 mm vzdálenými od sebe ) a až s 10 elektrickými vrstvami plošných spojů - výroba plošných spojů jedno i oboustranné, prokovené s HALem, do třídy 5 Podporované formáty dat na výrobu PCB - volné ...

Maloobchod, prodej, montáž, servis, opravy, rozvoz, e-shop: -elektrosoučástky -spotřební elektronika -satelity -audio-video -televizní antény -bílá technika -náhradní díly pro elektroniku -mobilní telefony -monitorovací systémy -solární panely -pájící a měřící technika Distributor firmy SOS* Brno.

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační krabice - elektrotechnický materiál a zařízení - úsporné a LED světelné zdroje - lisování plastů.

Maloobchod, prodej: - elektronické součástky, - anténní a satelitní technika - ozvučovací a zabezpečovací technika.

Výroba: - rozvaděče - pohony - frekvenční měniče - servosystémy - fotovoltaické elektrárny.

Výroba, prodej: - komutátory pro stejnosměrné elektrické stroje - sběrací kroužky - kartáčové držáky pro komutátorové a kroužkové elektrické stroje - kroužkové sběrače - sběrací ústrojí pro elektrické točivé stroje Galvanovna.

Návrhy, projekce, montáže, servis, dodávka: -elektrické pohony -frekvenční měniče -řídící systémy -průmyslové váhy -měniče kmitočtu -převodovky -sady šnekových kol -hřídelové spojky -řetězy.

Výroba, vývoj: -aplikační elektronika -filtrační a regenerační zařízení pro cirkulační vody -elektronické zařízení proti vodnímu kameni INKRUST -průmyslové digitální hodiny DCF77.

Opravy, údržba, servis: -elektronika -internet -letecké radiostanice -letecké navigační systémy GPS -kancelářská technika: -tiskárny -file servery, -PC stanice -další elektronická zařízení na zpracování dat -sítě LAN. Výroba: -rozhlasové a televizní vysílače -přístroje pro drátovou telefonii (tel.ústředny) a ...

Výroba, prodej: - elektronické součástky - konektory pro elektroniku - D-subminiaturní s filtrem. Velkoobchod, maloobchod: - celý sortiment konektorů firmy Conec..