Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Výroba, prodej: - elektronické součástky - konektory pro elektroniku - D-subminiaturní s filtrem. Velkoobchod, maloobchod: - celý sortiment konektorů firmy Conec..

Zakázková výroba, prodej: - elektronika - ovládacích panelů, panely. Osazování: - plošných tištěných spojů, plošné tištěné spoje, tišťáky. Kovovýroba: - drobná související s elektronikou.

Instalace elektronických zařízení, napájení audiovizuálních přístrojů.

Oprava, servis: - televizory - rádia - elektronické a optické přístroje a zařízení.

Výroba: - elektronické měřiče napětí - osazování plošných spojů - osazování SMT - provádíme následující předcertifikační zkoušky EMC.

Výroba, prodej: - aplikace bezkontaktních čipových karet - odbavovací a informační systémy pro veřejnou hromadnou dopravu - palubní počítače, lokalizační a komunkační systémy pro náladní dopravu.

Výroba, instalace, oprava: - elektrické stroje a přístroje - elektronické zařízení - rotační deformační jednotky (RDP) na PET láhve a plechovky - vodící zařízení pro koně.

Prodej, maloobchod: - elektronika - pasivní elektronické součástky - polovodičové součástky - optoelektronika - pojistky, svorky, svorkovnice, konektory, kabely, šňůry. Výroba, prodej: - stavebnice a moduly zesilovačů.

Výroba, prodej: - elektricky řízené systémy - signalizační a vyvolávací systémy pro zdravotnictví - regulační systémy otopných soustav.

Výroba, instalace, oprava: - elektrické přístroje.

Výroba, montáž, oprava: -elektronika.

Prodej - spotřební baterie Prodej - ostrovní solární baterie

Provozování,pronájem: -vícemístná technická zařízení: -elektronické hry: -ruleta,hra v kostky,dostihy,kolo štěstí.

Výroba: - elektrické stroje, přístroje.

Dodávka - náhradní elektrosoučástky pro trakční vozidla Výroba - náhradní elektrosoučástky pro trakční vozidla

Výroba: - elektromotory - generátory - transformátory.

-Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

-Specializovaný maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Specializovaný maloobchod -Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování služeb -Zprostředkování obchodu -Grafické práce a kresličské práce Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a ...

-Velkoobchod a maloobchod -Projektování elektrických zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení