Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Kurt Ludwig se zaměřuje na elektromontážní práce - montáže hromosvodů, telefonních, zabezpečovacích a elektrických topných systémů.

REELZA elektro s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, revize, instalaci kamerových a zabezpečovacích systémů a na prodej materiálu elektro.

Ateliér Ja-Mar s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, měření a regulace, instalaci počítačových sítí, kamerových systémů a požárních zařízení.

Dodávka - kamerové systémy - zabezpečovací technika

Velkoobchod, prodej, montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy -přístupové systémy -systémy monitorování docházky osob -požární systémy -regulační technika -elektronická kniha jízd -gps sledování osob, vozidel a zboží.

Bezpečnostní služba, agentura: - fyzická ostraha objektů a majetku - strážní služba - převoz finanční hotovosti - pult centrální ochrany. Montáž: - elektronické zabezpečovací a požární systémy, EZS a EPS.

Altim systems s.r.o. se zaměřuje na energetickou optimalizaci, zabezpečovací a kamerové systémy a na zateplování a izolaci.

Výroba, prodej: - zabezpečovací a signalizační zařízení. Služby: - revize elektrického zařízení, ručního nářadí. Montáž, údržba: - slaboproud, silnoproud. - strojní zařízení a rozvaděče, hromosvody. Komplexní dodáky a montáže silnoproudých a slaboproudých zařízení v občanské a průmyslové výstavbě, instalace zabezpečovacích zařízení, ...

Firma Jaroslav Nepovím provádí kompletní elektroinstalační práce, dále se zaměřuje na prodej vratové techniky do garáží, venkovní brány.Působíme převážně v severních Čechách, ve Středočeském kraji. Realizujeme nové elektroinstalace včetně revize rodinných domů, panelových bytů i průmyslových objektů. Zajistíme Vám také rekonstrukce ...

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a ...

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy zn. JABLOTRON - kamerové systémy - přístupové systémy

Činnost: - revize elektroinstalací - revize hromosvodů - revize strojů, elektrospotřebičů

MDB CZ s.r.o. se zaměřuje na realizaci elektronických zabezpečovacích a kamerových systémů.

Elektroinstalace silnoproudých rozvodů a nouzového osvětlení. Kamerové systémy. Elektrická požární signalizace - EPS. Poplachové zabezpečovací a tísňové systémy - PZTS. Docházkové a přístupové systémy - EKV. Televizní a satelitní systémy. Strukturovaná kabeláž, datové sítě.

Servisní a školnící centrum Distribuční centrum. Opravy exteriéru: - důlky, promáčkliny - lak - škrábance, oprýskaná barva - autoskla - praskliny, odštěpky - zašlé světloměty - poškozená hliníková kola - ochrana nového laku. Opravy interiéru: - poškozené plasty - praskliny, škrábance.

KLÍMEK ELEKTRO zajišťuje elektroinstalace, rekonstrukce osvětlení, satelitní techniku, kamerové, zabezpečovací systémy.

Elektromontážní a elektrikářské práce. Montáž, revize, oprava, servis, prodej, maloobchod: - zabezpečovací signalizace - technika - anténní a satelitní - průmyslová televize - telefonní ústředny. Revize, projektová činnost, měření a regulace.

Prodej elektrotechnického materiálu - průmyslová automatizace - přístroje - kabely, vodiče, koncovky - rozvaděče - svítidla, zdroje osvětlení - úložné systémy - zásuvky, vypínače - zabezpečovací a kamerové systémy - nářadí.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - detektory

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2007, ISO 14001:2005, OHSAS 8001:2005. Montáž, rekonstrukce, opravy, revize elektrických zařízení převážně pro ČR: -rozvodny, trafostanice nízkého i vysokého napětí -vnitřní i venkovní instalace v průmyslových a bytových objektech -kabelové rozvody elektro i telekomunikační -bleskosvody, ...

Jiří Pfluger se zaměřuje na návrh, montáž, servis a revize zabezpečovacích a kamerových systémů a požárních zabezpečení.

FOLZA s.r.o. se zaměřuje na stavby a rekonstrukce domů a bytů, výkopové práce, montáže klimatizací, zabezpečení, kamerových systémů a na elektroinstalační práce.

Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Elektropal s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, ozvučení a bezpečnostní a kamerové systémy.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, servis, oprava, prodej: - měřící přístroje pro strojírenství. - obráběcí nástroje - otáčkoměry. Maloobchod, prodej, velkoobchod: - fotopapír - fólie - plastové etikety - pauzovací papír - světlotiskový papír - podlhy z PVC.