HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Komplexní sortiment produktů a služeb: - hardware a software - komunikační systémy - internet a datacentrum - datové sítě - zabezpečovací systémy.

Prodej a montáž kamerových systémů, zabezpečovacích systémů, domovních videotelefonů, přístupových systémů.

Společnost GOLD OFFICE s.r.o. je zaměřena na reklamní činnost. Provádíme prodej, pronájem a instalaci velkoplošných LED obrazovek, interaktivních tabulí a také výstavbu školících místností. Jsme dobrá reklama v Olomouci. Reklamní činnost: - venkovní velkoplošná projekce na projekčních LED obrazovkách - pronájem mobilní velkoplošné LED ...

Společnost AŽD Praha s.r.o. je výrobcem a dodavatelem telekomunikační, zabezpečovací, automatizační a informační techniky. Především se pak zaměřuje na oblast silniční a kolejové dopravy a to i včetně telematiky a mnoha dalších technologií. Logistickým centrem celé společnosti je Zásobovací a odbytový závod v Olomouci. Zde se realizuje veškerý ...

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy

Montáž a dodávka: - elektronické zabezpečovací systémy - alarmy - kamery - počítačové sítě - telefony.

Komplexní elektrické zajištění objektů po celé České republice vám poskytne firma FELOMA, s.r.o., která je soukromou společností se sídlem v Olomouci a střediskem v Praze. Spolehlivě zajistíme bezpečnost všech našich klientů a také jejich majetku - zaměřujeme se na montáž a servis elektrické zabezpečovací a požární signalizace, kamerového nebo ...

Kompletní elektro práce. Slaboproud / Silnoproud, sítě, kamery, TV antény, zabezpečení Jablotron.

Připojení k internetu ISP Montáž počítačových sítí Montáž zabezpečovacích systémů Servis - počítače - počítačové sítě

Požární zabezpečení: - hlásiče požáru a kouře - detektory CO a plynu - požární signalizace a detekce požáru. Bezpečnostní systémy: - zabezpečovací systémy - kamerové a přístupové systémy - videotelefony. Mechanické systémy: - zámky, řetězy - bezpečnostní schránky, trezory - prostředky individuální ochrany. Výhradní ...

Prodej: - zabezpečovací technika, alarmy, kamery, CCTV, IP kamery, Vivotek, Luxriot, CNB, Nuuo, Vguard, Geovision, Samsung, Paradox, Jablotron, Arecont vision, Axis, Commax, ACI-Farfisa.

Zabezpečení domů, bytů, kanceláří Instalace poplachových zařízení Jablotron

Montáž, servis, revize: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové, docházkové systémy - elektrická požární signalizace - inteligentní elektroinstalace - domácí telefony - datové rozvody.

Práce, montáž: - elektroinstalace - televizní, datové rozvody - kamerové systémy - kabelové topné systémy - centrální vysavače.

Služby - servis PC a notebooků - zálohování dat. Montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy.

Služby: - elektronická ochrana majetku a osob, kamerové systémy - výroba audio - video nahrávek.

Profesionální bezpečnostní opatření pro ochranu osob a majetku. Elektronické zabezpečovací systémy: kompletní zabezpečení Vašeho majetku (bytů, rodinných domů, chalup, chat, vstupních dveří, obchodů, budov i velkých objektů a areálů) - návrhy, projekty, montáže zařízení, revize, záruční i pozáruční servis, opravy - poradenská a konzultační ...

Montáž, prodej, servis: - zabezpečovací, telekomunikační, požární systémy, alarmy - kamerové alarmy - kamerové zabezpečení - domovní telefony.

Elektromontáže: - instalace - opravy - domy, byty, administrativa a průmysl. Montáž, údržba, servis a revize: - hromosvody v objektech třídy A - vyhrazená elektrická zařízení do 1000V v objektech třídy A. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob - zabezpečovací systémy (alarmy) Montáž rekuperační jednotky ...

Zabezpečovací a kamerové systémy. Počítačové sitě, svařování a výstavba optických sítí.

Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy JABLOTRON, PARADOX a DSC - slaboproudá elektronika.

Montážní činnost v oboru slaboproudých systémů: - televizní rozvody - satelitní komplety - kamerové rozvody - zabezpečovací systémy EZS, EPS Pobočky Prostějov: - v Interspare - v Penny - v OC Arkáda.

Servis, prodej, montáže: - elektronické komunikace - IP komunikační systémy a zařízení - Jablotron EZ systémy, automatizace - Hörmann ČR-montáže a servis Morava - kamerové systémy - TV, Skylink, sat.rozvody.

Slaboproudé vybavení objektů kamerové systémy. Elektromontážní práce: - slaboproudé vybavení objektů sítě lan, kamerové systémy, ozvučení, domácí telefony. Slaboproudé vybavení objektů (ozvučení).

Dodávky: - centrální vysavače Elektolux - elektronická zabezpečovací a požární signalizace - bezpečnostní - kamerové sledovací systémy - videovrátný - TV antény.