HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Služby, montáž - inteligentní elektroinstalace - inteligentní domácnost - bezpečnostní a kamerové systémy - měření a regulace.

Služby: - montáže strukturovaných kabelových systému - montáže zabezpečovacích systémů DSC a kamerových CCTV

Naše společnost se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem dřevem a řezivem. Jako jsou například: palubky podlahové, podkladové, terasovky, hoblovaná prkna, KVH stavební hranoly, střešní latě, střešní krovy, OSB desky, fošny, palivové dřevo, a další stavební řezivo. Dřevo a řezivo dodáváme ve standardních i individuálních rozměrech s ...

Montáž, servis a oprava: -měřící a regulační techniky Siemens -silové rozvody do 1 kV -zabezpečovací zařízení bytů, objektů, automobilů -telekomunikační technika -elektrický pohon vrat -frekvenční měnič Dan Foss -kogenerační jednotky -tepelná čerpadla -regulace vytápění rodinných domků -vodáren -autoelektrika -domácí ...

Dodávka, prodej - technologie pro detekci a automatizované hašení požáru - elektrická požární signalizace - elektrická zabezpečovací signalizace - detektory, sirény, majáky, hlásiče. Provozovna a výdej zboží - adresa: 17. listopadu 1379, 293 01 Mladá Boleslav.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž hromosvodů - instalace systémů měření a regulace.

Montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - domovní telefony - strukturovaná kabeláž Elektroinstalace, elektromontáže.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Společnost Elsi se zabývá elektroinstalacemi všeho druhu v rámci celé ČR. Prodáváme, montujeme a servisujeme : - kamery pro zabezpečení objektů, střežení a sledování prostor venkovních i vnitřních, kamery jsou jak klasické, tak i digitální - přenášející i zvuk. - elektrická požární signalizace značek EPS Lites, Schrack, Zettler, ...

Bezpečnostní služby - detektivní služby - ostraha majetku - kamerové systémy - IT služby - správa sítě a zabezpečení serverů - nákup, prodej nebo přeprava zbraní nebo střeliva.

Montáže: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS*), včetně kamerových systémů.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalace. Montáž: - podlahové topení - zabezpečovací, kamerové systémy - domácí telefony - antény.

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média: - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.

Certifikovaná montážní firma výrobků Jablotron, Paradox, ACTi, VAR-NET Elektronické zabezpečovací systémy.

Návrh, dodávka, montáž, orpavy: - TV antény - satelitní antény - antén pro příjem pozemního vysílání DVB-T - společné TV antény - elektronické zabezpečovací systémy - domovní telefony, zvonky - datové rozvody. - elektroinstalace.

Služby: - připojení k internetu - montáž elektronické zabezpečovací systémy, kamery - služby v oblasti IT.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektrikářské práce - revize elektrických zařízení - montáž: domácí telefony, kamerové systémy a elektronické zabezpečovací systémy.

Zabezpečovací a kamerové systémy Naše společnost se orientuje na projektování, instalaci a servis zabezpečovací techniky a kamerových systémů.

Zabezpečovací, kamerové a slaboproudé systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - střežící a kamerové systémy CCTV - bezpečnostní mechanické a elektronické kódové zámky - systémy kontroly a řízení vstupu EKV - elektronické požární systémy EPS - bezpečnostní okenní fólie - automatické ovládání vjezdových vrat a závor - ...

Služby: - elektroinstalace ( slaboproud, silnoproud) - měření a regulace MAR - projekční činnost - instalace, dodávka a servis elektrotechnických bezpečnostních systémů

Instalace, prodej a servis elektrotechnických bezpečnostních systémů

Prodej, montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - antény - vratové pohony

Práce: - elektromontážní - elektroinstalace - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - elektrorevize.

Elektromontáže Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - anténní rozvody - hromosvody - domácí telefony Revize: - elektroinstalační práce Servis: - veřejné osvětlení

Činnost: - IT služby - oprava, servis počítače - elektroinstalace, elektromontáže - montáž zabezpečovací systémy - konzultace a montáž automatizace domu s prvky společnosti LOXONE - vývoj zakázkové informační systémy