HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Projekty, dodávky: - bezpečnostní kamerové systémy, EPS a ESZ. Provádíme: - průmyslové a domovní slaboproudé elektroinstalace včetně projektů a revize.

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - počítače a výpočetní technika - zabezpečovací technika - elektroinstalační materiál - účetní software - elektronické zařízení do bytů, skladů. Služby: - zpracování projektu - ekonomické poradenství - vývoj software - účetnictví, daňová evidence.

montáže a servis: zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, domácích telefonů a videotelefonů, IP telefonů a pobočkových ústředen, PC sítí, internetových připojení, televizních a satelitních zařízení, atd; zajišťujeme správcovskou činnost, zajistíme střežení na PCO, zajistíme stavbu na klíč i jednoduché stavební rekonstrukce, atd.

Vývoj a výroba identifikačních vstupních systémů zaměřených zejména na oblast bezpečnostních technologií.

Zabýváme se kompletní dodávkou včetně projekční a inženýrské činnosti elektroinstalací a řídících systémů pro průmyslové zařízení.

Činnost: - služby v oblasti elektronického zabezpečení.

Prodej, montáž: - elektronická zabezpečovací zařízení.

Prodej, servis, montáž: - satelitní zařízení Servis: - TV, - video, - zbezpečovací systémy.

Montáž, servis, revize a projekce: -bezpečnostní systémy. Provoz pultu centrální ochrany, PCO. Uzavřené televizní okruhy: -průmyslová televize. Autonomní hasicí systémy FIREJACK.

Elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - inteligentní elektroinstalace

Elektromontáže a elektroinstalace pro byty, domy a objekty k podnikání. Zavádíme elektrické vytápění, přímotopné i akumulační. Dále zavádíme elektronické zabezpečovací systémy, domácí telefony, TV i SAT. Revize elektro a zednické dokončovací práce.

Společnost C.A. System s.r.o. je výhradním dovozcem autoalarmů a příslušenství elektronických zabezpečovacích systémů italského výrobce META System, který patří ke špičce v tomto oboru již více než 25 let.

Společnost ALIMEX s.r.o. je systémový integrátorem v oblasti bezpečnostních technologií, kde největší důraz je kladen na komplexní řešení stavěné podle aktuálních potřeb zákazníka s možností dalšího rozvoje.

Návrh, dodávka, servis: - elektrické vybavení budov malého i velkého rozsahu.

Chraňte svůj majetek Nabízíme následující techniku: eletronické zabezpečovací systémy EZS(alarm) kamerové systémy CCTV domácí telefony garážová vrata vjezdové brány slaboproudé a silnoproudé kabelové rozvody antény a televizní rozvody PC sítě

Provádíme: -opravy televozorů, videorekordérů -instalace antén a anténních rozvodů -prodej antén, návrhy a instalace anténních rozvodů -bezplatná poradenská služba -zabezpečovací zařízení -záruční a pozáruční servis.

Montáž a servis: -telefonní ústředny(Siemens, Alphatel) -elektronická zabezpečovací signalizace -televizní a satelitní rozvody.

Provádí: -elektronické zabezpečovací systémy pro byty, domy, kanceláře, sklady apod. Projekce, montáž, servis: -bezpečnostní systémy proti vloupání, -požární signalizace, -plynová detekce, -kamerové systémy.

Služby: - montážní a servisní činnost, zejména v oborech slaboproudé a návazně i silnoproudé elektrotechniky - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - kontrola vstupu - telefonní ústředny - televizní technika - datové sítě

Práce: - elektromontážní, elektroinstalační - montáž a revize hromosvodů (bleskosvodů) - montáž, instalace zabezpečovacích systémů.

Bezpečnostní a telekomunikační systémy: -elektronická ochrana objektů -satelitní monitorovací a střežící systémy -zabezpečení automobilů-autoalarmy -hand free sady -příslušenství k mobilním telefonům.

Prodej: - počítače a výpočetní technika - zabezpečovací technika - elektroinstalační materiál - elektronické zařízení do bytů, skladů. Zajišťuje: - zpracování projektu - montáž celého systému - komplexní servis a kontroly - export, import - ekonomické poradenství - zpracování jednoduchého i podvojného účetnictví na PC - ...

Prodej, montáž a oprava: - digitální technika - televize - satelit - UPC*. - zabezpečovací zařízení

Zajišťujeme: - příjem digitálního vysílání - instalace TV antén a satelitů CSlink, Skylink - připojení k internetu a IT služby.

Provádíme: - služby v oboru zabezpečovací techniky - služby v oboru elektrotechniky do 1000V.