Zrcadlovky, kompaktní anebo obyčejné analogové fotoaparáty jsou neodmyslitelnou výbavou fotografa. Nezapomeňte ani na příslušenství. Zoom objektivy nebo objektivy s pevným ohniskem, clony, svítící technika dokáže udělat vaši tvorbu mnohem kvalitnější.

Nabízíme lednice, pračky, myčky, vestavné spotřebiče, espressa, vysavače, žehličky, holící strojky (AEG, BOSCH, Electrolux, SIEMENS, Baumatic, Whirlpool, JURA, Catler, KRUPS, Tefal, BRAUN).

Libuš business park. Logistické zázemi pro prodej a distribuci zboží telekomunikační techniky

Nabízíme Vám levně a s kvalitními službami mobilní telefony, Smartphone a PDA: - Nokia - Sony Ericsson - LG - Samsung - HTC. Předplacené Vodafone, O2 a Twist sady. Digitální fotoaparáty: - Olympus - Nikon - Canon aj.

Prodej a eshop s počítači, sítí, zabezpečením, PC komponenty, hardware, foto, video, hrami a elektro.

Služby: -správy Internetových a intranetových aplikací -příprava a evidence smluv -docházkové a knihovní aplikace

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Maloobchod, prodej: - spotřební elektronika. - elektrospotřebiče.

Prodej, půjčovna, e-shop - fotoaparáty - fotografické přístroje - polaroidové vybavení. Pořádáme výstavy, workshopy a besedy o fotografii.

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

Obchod specializovaný na spotřební elektroniku, především na pračky, myčky nádobí, chladničky, mrazáky a sporáky. Dále nabízíme malé spotřebiče, domácí kina a DVD, digitální fotoaparáty, televize, kamery a GPS navigace. Výprodej zboží, splátkový prodej na dálku.

Bazar - mobilní telefony NOKIA, SAMSUNG, SONY ERICSOON - autorádia SONY, PIONEER, KENWOOD - televize - video - digitální fotoaparáty

Prodej značek Pioneer, Panasonic, Sony, JVC, Philips, Canon, LG, Samsung, Yamasaki, V.D.O. Moto, Thomson, AL-KO a další: - kvalitní elektronika, - domácí spotřebiče - digitální fotoaparáty, CD a DVD přehrávače a rekordéry - motocykly - potřeby pro sport, hobby - zahradní technika Nejširší výběr elektro na českém trhu.

Oprava, servis: - herní konzole - počítače, nooteboky - televizory - mobilní telefony, fotoaparáty - GPS navigace

Fotografie: -Komerční včetně audio video kazet. - fotografické produkty - fotoaparáty.

E-shop - baterie do mobilních telefonů - baterie do fotoaparátů, notebooků - autodoplňky. Odběrné místo Vostrovská 43, Praha 6

Prodej, maloobchod, e-shop: - teleskopy - mikroskopy - dalekohledy bino - lupy - fotoaparáty - kamery.

Maloobchod, prodej: -fotografické zboží Služby: -fotografické -videozáznamy

Internetový obchod, e-shop: - mobilní telefony - tablety - fotoaparáty

Prodej - fotoaparáty - fotopřístroje, digitální technika - foto příslušenství, brašny, stativy

Výroba optických a fotografických přístrojů a zařízení.

E-shop - nové mobilní telefony, - značkové a originální příslušenství, - digitální fotoaparáty a příslušenství, - GPS navigace, - foto a video služby. Fototisk, potisk. Servis mobilních telefonů.

Prodej: - audio techniky - video - foto technika.

E-shop - kamery - spotřební elektronika - MP3 - fotoaparáty - telefony - faxy - hardware - software.