Zrcadlovky, kompaktní anebo obyčejné analogové fotoaparáty jsou neodmyslitelnou výbavou fotografa. Nezapomeňte ani na příslušenství. Zoom objektivy nebo objektivy s pevným ohniskem, clony, svítící technika dokáže udělat vaši tvorbu mnohem kvalitnější.

Prodej, e-shop: - elektro - meteostanice, videokamery, fotoaparáty - LED osvětlení - IP kamery - mobilní telefony - satelitní technika - PC, notebooky, tablety - herní konzoly.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Reklamní činnost, služby: -kompletní reklamní -tiskové -bilboardy -grafické návrhy -reklamní předměty, fotografie -audiosystém v Prioru-tvorba webových (internetových) stránek (www*) -distributor, prodej AGFA-digitální fotoaparáty, scannery aj. Zrušeno s likvidací 11/2013.

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej: - těhotenská móda - dětské zboží

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod a maloobchod

Prodej, maloobchod: -fotografický materiál -fotoaparáty -fotodoplňky. Služby, zpracování: -černobílý i barevný fotomateriál (vyvolávání filmů).