Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

Společnost Eden mobil s.r.o. se zaměřuje na servis, opravy, prodej, výkup a odblokování mobilních zařízení.

TPunix s.r.o. provozuje e-shop ipato.cz, který má bohatý sortiment mobilů, tabletů, chytrých hodinek, tvrzených skel a dalšího příslušenství.

King Stores s.r.o. provozuje internetový obchod AppleKing.cz, který se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení značky Apple včetně příslušenství.

RONITAN s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení, krytů, ochranných skel a dalšího příslušenství.

Kamil Štěpánek se specializuje na servis notebooků, tabletů, mobilních zařízení, displejů a mikrofonů.

Autorizovaný prodej a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Zákazníkům doporučujeme parkování v přilehlých ulicích.

Společnost HK Mobil s.r.o. se zaměřuje na výkup, prodej a servis mobilních zařízeních. Je také prodejcem baterií mobilních telefonů a krytů různých značek.

Společnost HASA Technology s.r.o. servisuje a prodává výpočetní techniku. Zaměřuje se na mobily, tablety, počítače a notebooky, sluchátka a reproduktory.

UNI HOLDING CZECH 2010 s.r.o. provádí pozáruční servis všech IPhone mobilů. Provozovna: Novinářská 3178/6, 702 00 Moravská Ostrava

Společnost MOBILY SPURNÝ s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis mobilních zařízení různých značek. Mezi služby společnosti se řadí výměna displejů, baterií, skel, USB konektorů a prodej příslušenství. Provozovna: Masarykova třída 900/5, Olomouc

Velkoobchod, e-shop: - příslušenství k mobilním telefonům.

Tomáš Žilinčík se zaměřuje na pozáruční servis mobilních zařízení různých značek.

Tomáš Baják se zabývá: - webdesign - prodejem elektroniky - servisem počítačů, mobilních telefonů a dalších zařízení - routery apod. - fotografováním přírody, svateb, akcí, firemních teambuildingů

Internetový obchod luxusních doplňků pro Apple výrobky iPhone, iPad, MacBook. - přívěsky na mobily - luxusníí obaly - kryty a pouzdra - sluchátka iPhone Swarovski - nálepky - nabíječky

E-shop: - grily - měřící přístroje - váhy - chůvičky - mobilní telefony - kamerové systémy - počítače - hodinky - svítilny

Prodej, půjčovna, bazar, e-shop a servis: - podvodních pouzder pro fotoaparáty, mobily a videokamery - další fotopříslušenství: podvodní blesky, světla, předsádkové objektivy, základny a ramena, filtry, vodotěsné kufry a brašny, ... - kurzy potápění Potapěčské a suchozemské expedice do celého světa: - potápěčská expediční loď SEA LADY ...

Velkoobchod, dodávky, inženýrink, zprostředkování projektů a montáže. Distributor s přidanou hodnotou v oblasti datových a telekomunikačních sítí. V sortimentu najdete vše potřebné pro vaše sítě - od zásuvek a kabelů přes aktivní prvky po systémy pro management sítě. Nabídka pokrývá potřeby všech typů zákazníků - od domácích uživatelů přes podniky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače -kancelářská technika a kancelářské potřeby -mobilní telefony -audio-video technika -datové a vizuální nosiče. Služby: -záruční a pozáruční servis -návrh, tvorba www* stránek -správa a údržba databází -realizace počítačových sítí -poradenská činnost.

Daniel Král provozuje eshop s mobilními telefony, tablety, Mac, také nabízí Smart watch apod.

AGORA DMT, a.s. prodává -mobilní telefony a příslušenství -tablety a MIDy Navigace -digitální foto -studiová fototechnika -sportovní optika -paměťové karty -uSB disky -stolní telefony -PC doplňky aj.

Člen skupiny Euronics. Prodej, maloobchod - elektronika: - mobilní telefony, mobily - výpočetní technika, tiskárny - televize, TV - rádia - fotoaparáty.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - nové mobilní telefony.

Velkoobchod, prodej, e-shop, internetový obchod s mobilními telefony pro seniory: - příslušenství k mobilním telefonům - nabíječky mobilních telefonů - baterie - pouzdra kožené a z PVC - barevné PVC pouzdra - handsfree sady - kryty pro mobilní telefony.

Eshop, e-shop, maloobchod, zásilkový prodej: -výpočetní technika: -notebooky, počítače, počítačové sestavy -komponenty -mobilní telefony -spotřební elektronika: -televize -audio-video -domácí spotřebiče -hry, hračky.

DATIX s.r.o. zprostředkovává prodej: - mobilní telefony, tablety - navigace, kamery - baterie, náhradní díly pro mobily - bluetooth a originální příslušenství - pouzdra - paměťové karty aj.