Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

Kompletní porfólio služeb společnosti O2.

Autorizovaný servis mobilních telefonů NOKIA Záruční i pozáruční servis. - všechny druhy mobilních telefonů oficiálně prodávané v ČR - tablety. Poradenství.

Prodej nových mobilních telefonů a příslušenství, dále provádíme výkup a prodej použitých mobilních telefonů včetně pozáručního servisu.

Výkup, prodej, servis: -použité a nové mobilní telefony -úprava softwaru.

Telekomunikace: -telefonní ústředny -mobilní, bezdrátové telefony GSM -faxy, záznamníky, ISDN, ADSL, internet, IP telefonic. Prodej, montáž, servis: -modemy, telefonní ústředny, počítačové sítě, kamerové systémy, zabezpečovací systémy EZS, protipožární systémy EPS, docházkové systémy -telefonní rozvody -strukturovaná kabeláž ...

Služby: -autorizovaný servis NOKIA -prodej mobilních telefonů a příslušenství -prodej předplacených SIM karet O2, T-mobile, Vodafone.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče -vysavače, lednice, pračky, televize, videa, mobilní telefony -hračky, nerez nádobí, drobné kuchyňské zboží. Služby: -fotosběrna.

Prodej, velkoobchod: -příslušenství k mobilním telefonům -bluetooth, handsfree -datové kabely -GPS navigace -paměťové karty -B-SPEECH -supertooth -extreme energy -GEOSAT -MIO -TOMTOM -TAKEMS -FWD.

E-shop, internetový obchod: -pouzdra a kryty na mobilní telefony.

Prodej nových mobilních telefonů, PDA a GPS. Zboží pouze od českých dodavatelů z oficiální distribuce pro český trh. Záruka na zboží 24 měsíců a případné reklamace v záruční lhůtě řeší pouze oficiální autorizované servisy. Široký výběr příslušenství nejen pro nové, ale i starší mobilní telefony. Platba i na splátky nebo platební kartou.

Dodávka, montáž: -moderní kabelážní systémy na UTP a na optice připravené pro budoucí standardy -jednotné systémy pro počítače, telefony, videa a další signály -hetrogenní sítě, UNIX, LANTASTIC a NOVELL. Prodej, servis: -počítače a příslušenství -HP se servisem na místě. Poradenská činnost. Školení. Připojení na INTERNET.

Internetový obchod nejen s počítači a elektronikou. Široký sortiment zahrnuje stolní počítače, LCD monitory, notebooky, náhradní díly pro PC i notebooky, mobilní telefony, tablety, e-cigarety, repasované počítače, notebooky, monitory, servery, tiskárny ...

Maloobchod, prodej: -mobilní telefony -odblokování všech telefonů -počítače.

Prodej, dodávka, montáž: -telekomunikační zařízení -požární a zabezpečovací zařízení -výstavba energetických sítí.

Prodej, oprava, servis: -počítače-výpočetní technika -mobilní telefony.

Výhradní zastoupení baterií do mobilních telefonů značky ACCU pro střední a východní Evropu. Autorizovaný distributor akumulátorů PANASONIC, SANYO, ANSMANN, ACCU-POWER, OF ENERGY, CSB, YUASA, GRAUPNER, EMERICH. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -baterie do mobilních telefonů -akumulátory -LI-POLYMER -LI-ION -NI-MM -NI-CD -PB ...

Prodej, montáž: -televizní VKV antény -zasilovače -satelity. Prodej: -elektrotechnika -spotřební bílá technika -mobilní telefony.

Maloobchod, prodej: -telekomunikační technika.

Služby: -slaboproudé rozvody i zemní -počítačové sítě -zabezpečovací systémy -telefonní rozvody. Maloobchod, prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM -výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.

Maloobchod, prodej. záruční a pozáruční servis: -televize -audio a video technika -domácí elektrospotřebiče -vestavné spotřebiče -foto přístroje -mobilní telefony.

Prodej: -počítače HP** VECTRA(PENTIUM) -CAD* systémy pro projektanty -injekt plottery a tiskárny. Služby: -TV** animace(reklama, architektura) -školení, konzultace, instalace.

Dodávka, montáž: -antény -satelitní systémy. Maloobchod, prodej, opravy a servis: -elektronika -televize, video, audio -mobilní telefony.

Služby: -internetový obchod -sportovní zboží, všechny obory.

Zakázková výroba: - software. Prodej: - počítačové sestavy INTEL - počítačové sestavy AMD - komponenty počítačů - počítače - mobilní telefony a příslušenství - digitální fotoaparáty.

Prodej - repasované espresso a kávovary JURA, SAECO, SOLIS - myčky - pračky - sušičky Prodej - espresso a kávovary JURA, SAECO, SOLIS - myčky - pračky - sušičky Záruční a pozáruční servis - kávovary JURA, SAECO, SOLIS - myčky - pračky - sušičky