Porouchaná elektronika nepatří nutně do sběrny. Opravit poškozenou techniku je možné novými i použitými náhradními díly pro lednice, pračky, sušičky, myčky nádobí, mikrovlnné trouby, vysavače, rychlovarné konvice, trouby, sporáky či pro pracovní nářadí.

Výroba: - mikrovlnné výkonové elektronky - speciální elektrovakuové výrobky.

Vývoj, výroba, prodej: -selektivní elektrody -fluoridové iontově selektivní elektrody -60 konstrukčních verzí včetně skleněných a referentních elektrod a pH/mV/ion metrů.

Výroba: -elektrotechnické součástky -elektrická a elektronická zařízení..

Dodávka a montáž: - přístroj měření a regulace silnoproudu Výroba: - měnič - zdroj napětí - odpojovač - kabel - redukce - rozvaděč - usměrňovač - nabíječ.

Výhradní zastoupení baterií do mobilních telefonů značky ACCU pro střední a východní Evropu. Autorizovaný distributor akumulátorů PANASONIC, SANYO, ANSMANN, ACCU-POWER, OF ENERGY, CSB, YUASA, GRAUPNER, EMERICH. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -baterie do mobilních telefonů -akumulátory -LI-POLYMER -LI-ION -NI-MM -NI-CD -PB ...

Pasivní elektronické součástky. Distribuce pro ČR a SR, Fischer elektronik: -chladící profily -výkonové chladící agregáty -vodní chladiče -chladiče pro procesory -agregáty s radiálními ventilátory -mikroprocesorové chlazení pasivní i s ventilátory pro různé druhy pouzder -montážní díly kovové i plastové -přístrojové skříňky -skříně ...

Internetový prodej: -akumulátory -nabíječky -montážní svítilny.

Montáž, opravy, servis a revize elektrických strojů a přístrojů: -turbogenerátory -hydrogenerátory -elektrické motory -budiče -transformátory -rozvaděče -kompenzátory. Dodávky všech náhradních dílů a příslušenství.

Výroba, prodej: - akumulátory a baterie.

Vývoj a výroba elektronických zařízení: -řízení tepelných zářízení a domácí elektronika: -řízení tepelných zásobníků a teplovodních kotlů -teplotní čidla -ovládací systémy masážních van -zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu: -ELBC (identifikační zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu) -EVA ...

Služby: -třídění, kontroly a úpravy dílů a výrobků v automobilovém průmyslu a velkosériové výrobě -výroba a montáže v kooperaci -zastupování zákazníků při řešení kvalitativních problémů v rámci dodavatelsko odběratelských vztahů -interní audity a audity u dodavatelů -držitel certifikátu ISO 9001:2000.

Výroba, maloobchod, prodej: -klávesnice se spínací fólií pro psací stroje a pokladny -tamponový potisk klávesnic a předmětů z plastických hmot.

Prodej: -komponenty pro vývojáře. - evaluační systémy : (C-kompilátory, debuggery, simulátory, emulátory a analysátory). Nabídka poradenství v oblasti vývojářských technologií.

Výroba, dovoz, import, prodej, velkoobchod, maloobchod - NAPÁJECÍ ZDROJE. Napájecí zdroje vyráběné na zakázku, např: - výkonové laboratorní spínací zdroje - oddělovací zdroje - regulátory motorgenerátoru - regulátory brzdičů - střídače. Standardní spínané napájecí zdroje pro xenonové výbojky. Sériově vyráběné spínané ...

Výroba: -různé elektrické propojovací moduly zejména kabelových svazků -kabelové svazky s mikrominiaturními interfejsovými konektory -kabely SCSI II -kabelové svazky s průmyslovými -konektory -rozvětvené kabelové svazky s různými typy konektorů. Prodej: -ochranné hadice -datové a silové kabely -kabelové ...

Významný dovozce a distributor součástek a elektroniky v ČR. Našimi zákazníky jsou výrobní společnosti, velkoobchodní prodejci i koneční spotřebitelé. 3 divize: - divize elektronických součástek: nabízíme celou škálu aktivních a pasivních součástek až po konstrukční prvky. - divize měřící a drobné elektroniky - divize komponentů a ...

Firma nabízí regulační prvky CZT, termostatické ventily a šroubení.

Služby: - pronájmu datových okruhů - v oblasti bezdrátového přenosu dat Dodávky a instalace: - mikrovlnných spojů Zastoupení výrobců: - mikrovlnných spojů Summit Development a Ceragon

Výroba, vývoj: - elektronická zařízení do nákladních a osobních vozů, automobilů TATRA - elektronické regulátory - elektronické jednotky - měniče napětí - korektory prosvětlení ovladačů - adaptéry signálů - filtry alternátorů - komparátory palivových rezerv - testovací a diagnostická technika.

Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej, dovoz, import: - baterie - akumulátory - úsporné žárovky - světelné zdroje - svítilny - nabíječky - držáky na LCD/Plazma TV - monitory - digitální média - baterie do naslouchadel.

Výroba, prodej: - elektronické součástky - konektory pro elektroniku - D-subminiaturní s filtrem. Velkoobchod, maloobchod: - celý sortiment konektorů firmy Conec..

Významný dovozce a distributor součástek a elektroniky v ČR. Našimi zákazníky jsou výrobní společnosti, velkoobchodní prodejci i koneční spotřebitelé. 3 divize: - divize elektronických součástek: nabízíme celou škálu aktivních a pasivních součástek až po konstrukční prvky. - divize měřící a drobné elektroniky - divize komponentů a ...

Zakázková výroba, prodej: - elektronika - ovládacích panelů, panely. Osazování: - plošných tištěných spojů, plošné tištěné spoje, tišťáky. Kovovýroba: - drobná související s elektronikou.

Výroba: -malosériová výroba elektroniky -technologické poradenství -podporu při vývoji -strojní osazení SMD součástek -svařování optických vláken -optoelektronická montáž -výrobou kabelových svazků -sítotisk -tampónový tisk.