Porouchaná elektronika nepatří nutně do sběrny. Opravit poškozenou techniku je možné novými i použitými náhradními díly pro lednice, pračky, sušičky, myčky nádobí, mikrovlnné trouby, vysavače, rychlovarné konvice, trouby, sporáky či pro pracovní nářadí.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - kancelářské potřeby - papírnictví - zářivky, svítidla

Výroba: - desky s plošnými spojy - elektrosoučástky

Výroba: -elektronické součástky -kondenzátory, odpory.

Montáž a výroba elektrotechnických komponent a kabelové konfekce.

Dovoz, import, velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, e-shop: -příslušenství pro mobilní telefony: -baterie -nabíječky -datové kabely -hands free -kryty -pouzdra -SIM adaptéry -CD Boxy -antény -fotoaparáty -odblokování -zabezpečovací systémy pro osobní, nákladní vozy, pro budovy, byty a objekty.

Zabýváme se optickými komunikacemi. Nabízíme: - z optiky: - vlákna - kabely - konektory - pigtaily - patchkordy - adaptéry. Dovážíme: - do ČR špičkové aktivní komponenty firmy HUGHES. Návrhy datových sítí a jejich realizací i pro ostatní počítačové firmy. Vyrábíme potřebné komponenty optických rozvodů a to ...

E-shop: - domácí i speciální elektrospotřebiče - náhradní díly do domácích spotřebičů.

Prodej: -baterie, akumulátory.

Oprava, servis: -domácí elektrospotřebiče: -trouby, sporáky, -průtokové ohřívače, -bojlery, -čerpadla, -akumulační kamna, -žehličky, -elektromotory, -čerpadla. Maloobchod, prodej: -náhradní díly na elektrospotřebiče.

Výroba: - gramofony - autoelektrika - elektronické regulace.

Obchodní zastoupení firmy NCAB GROUP Integrated PCB Peroduction. Výroba: -plošných spojů.

Systémy rozváděčových skříní, průmyslové skříně, malé rozváděče, montážní systémy pro elektroniku, klimatizace skříní, chlazení, rozvod proudu, sběrnicové systémy, NN sběrnice, přenos dat, venkovní skříně, 19" racky, datové rozváděče, ovládací panely, informační kiosky, telekomunikační skříně.

Prodej: -akumulátory, baterie -ruční radiostanice -mobilní a bezšňůrové telefony -notebooky -profesionální i amatérské videokamery -ruční akumulátorové nářadí -záložní zdroje.

Prodej: - elektronika - elektrospotřebiče.

Pobočka. Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - baterie - akumulátory - nabíječky, nabíječe - svítilny - zdroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly na pračky, sušičky, bojlery, elektrické trouby a sporáky, akumulační kamna, mikrovlnné trouby.

Prodej, servis: -elektrospotřebiče. Prodej: -náhradní díly -příslušenství.

Firma UPS Servis s.r.o. e-shop poskytuje služby spojené se zajištěním spolehlivé dodávky energie pro nepřetržitý provoz počítačových, telekomunikačních a bezpečnostních systémů. Projektujeme, dodáváme a instalujeme klasické systémy UPS, střídače, akumulátorové systémy a nabíječe pro telekomunikaci, systémy napájení pro ...

Pobočka. Prodej, servis, oprava, velkoobchod, maloobchod: - alkalické, trakční akumulátory SAFT - průmyslové Ni-Cd baterie FERAK - olověné akumulátory.

Výroba, montáž, oprava: -elektronika.

Provozování,pronájem: -vícemístná technická zařízení: -elektronické hry: -ruleta,hra v kostky,dostihy,kolo štěstí.

Prodej - elektroinstalační materiál