Porouchaná elektronika nepatří nutně do sběrny. Opravit poškozenou techniku je možné novými i použitými náhradními díly pro lednice, pračky, sušičky, myčky nádobí, mikrovlnné trouby, vysavače, rychlovarné konvice, trouby, sporáky či pro pracovní nářadí.

Výroba: -malosériová výroba elektroniky -technologické poradenství -podporu při vývoji -strojní osazení SMD součástek -svařování optických vláken -optoelektronická montáž -výrobou kabelových svazků -sítotisk -tampónový tisk.

Dovoz, import, velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, e-shop: -příslušenství pro mobilní telefony: -baterie -nabíječky -datové kabely -hands free -kryty -pouzdra -SIM adaptéry -CD Boxy -antény -fotoaparáty -odblokování -zabezpečovací systémy pro osobní, nákladní vozy, pro budovy, byty a objekty.

Prodej: -akumulátory, baterie -ruční radiostanice -mobilní a bezšňůrové telefony -notebooky -profesionální i amatérské videokamery -ruční akumulátorové nářadí -záložní zdroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly na pračky, sušičky, bojlery, elektrické trouby a sporáky, akumulační kamna, mikrovlnné trouby.

Servis a oprava elektronika,spotřebiče: -TV,televize -video,audio -kancelářská technika -domácí elektrospotřebiče. Záruční servis: -SHARP,CASIO,MASCOM. Výroba polotovarů pro výrobu DPS plošných spojů,plošné spoje fotocestou. Výroba elektrosoučástky.

Prodej i zásilková služba: -náhradní díly planžeta, fólie, přívodní šňůra na holící strojky, filtry fritéz, presso, kávovarů, hadice a sáčky vysavačů, nádoby šlehačů, robotů, mixerů -příslušenství k uvedeným značkám. Prodej, náhradní díly, oprava, servis: -elektrické spotřebiče pro domácnost -žehlička -roboty -kávovary -pressa ...

Výroba: -transformátory: - jednofázové - jednofázové výkonové - trojfázové - trojfázové výkonové - jednofázové oddělovací ochranné neodolné proti zkratu pro napájení v místnostech pro lékařské účely - trojfázové oddělovací ochranné neodolné proti zkratu pro napájení v místnostech pro lékařské účely - olejové distribuční ...

Datum zániku:02.12.2014 Výroba, prodej, instalace, oprava, servis: -elektronická zařízení -dodávka a montáž přepěťových ochran pro datové, telekomunikační, počítačové, měřící a napájecí sítě a vedení, zn. Saltek, Dehn Poradenská a školící činnost. Projekce a montáže hromosvodů dle nově platné normy.

Výroba: -elektronické součástky -LCD monitory a televize.