Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

E-shop: - počítače - notebooky - výpočetní technika - televizory - síťové prvky - herní konzole - fotoaparáty

Firma IN COPY - Petr Jirchář se zaměřuje na prodej a komplexní servis výpočetní a kancelářské techniky zejména pro firemní klientelu v rámci Jihočeského kraje. Prodáváme a servisujeme počítače, notebooky kopírovací stroje i dataprojektory. Sídlíme v Táboře. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika - ...

Prodej - počítače - PC sestavy - mobilní telefony - elektro.

Služby - internetové připojení - webhosting - IT servis, opravy PC - hodinový manžel, práce v bytě, v domě, ve výškách, na zahradě.

Prodej, servis - počítače, výpočetní technika, PC - notebooky - tiskárny.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - tablety - notebooky - výpočetní technika

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - satelity, antény

Prodej - výpočentní technika - notebooky - tiskárny - kamerové systémy - pokladny EET. Vedení účetnictví - zpracování mzdové agendy. Překladateslké služby - překlady a tlumoční do ruského jazyka.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - správa sítí - tvorba webových stránek

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Zabýváme se prodejem elektroniky značky Apple. iPhone, iPad, iPod a iMac. Vše distribuce CZ s dopravou ZDARMA

Internetový obchod, e-shop, prodej: - PC sestavy, počítače - monitory, klávesnice.

Barevné kopírování a tisk, výroba vizitek, letáků a všech druhů tiskovin. Výroba razítek TRODAT, razítka SHINY, tisk reklamních banerů, polepy výloh, vozidel, laminace, kroužková vazba, grafické návrhy, velkoplošný tisk, ofsetový tisk, reklamní služby. Prodej a servis výpočetní techniky, pozáruční servis notebooků, netbooků, čištění, výměna ...

Služby: -poskytování softwarového auditu -webdesign Oprava, servis: -počítače

Služby: - správa IT ve firmě, - vzdálený dohled, - audity - tvorba webu. Dodávka: - software, - hardware.

Velkoobchod: - počítačové hry - hry pro konzole PS2, PS3, PS4, PSP a XBOX360

Maloobchod, prodej, záruční, pozáruční servis, opravy a čištění: -kancelářská, výpočetní a spotřební elektronika -videa, videokamery -hifi věže, autoradia, CD přehrávače, walkmany -kopírky, faxy -kontrolní pokladny, počítačky -elektronické diáře, data-banky -telefony, mobilní telefony.

Služby: - servis počítačů, notebooků - počítačové poradenství - školení MS Office - korektury českých textů.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Poskytování software Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Internetový obchod, e-shop: - ventilátory, větráčky pro chlazení notebooků.

ExaSoft Holding a.s. - prodej výpočetní techniky a elektrospotřebičů. Prodej notebooků, tabletů, počítačů, LCD monitorů, televizorů, počítačových komponent, tiskáren, spotřebního materiálu, fotoaparátů, ledniček, praček, spotřební a bílé elektrotechniky. Nabízíme produkty největších světových výrobců elektrospotřebičů: Hewlett-Packard, Acer, ...

Prodej, montáž, servis, poradenství: -mobilní telefony -telefonní ústředny -počítače, sítě -elektrické zabezpečení objektů -kamerové systémy -GPS systémy.

Servis a údržba počítačů PC. Údržba tiskáren. Návrh a realizace LAN a WiFi. Konzultace v oboru ITC. Pořádání školení a odborných kurzů ICT.