Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Nabídka založení společnosti s ručením omezeným na míru.

Služby v oblastech programování a vývoje aplikací, tvorby webových stránek, webhostingu, marketingu, správy sítí, prodeje a servisu hardwaru a softwaru.

Maloobchod - počítačové sestavy - notebooky.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Dodávka - hardware servery, notebooky, síťové prvky, komponenty SEO optimalizace Tvorba - www prezentace Webhosting Správa sítí

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Playstation. šechny hry (dle parametrů) Adventury Akční adventury Akční historické/fantasy Akční hry, kde vidíte postavu Arénové bojovky Hardware Hry ve stylu GTA Komiksoví hrdinové ve hrách Letecké a jiné.

Servis - PC -návrh, stavba a servis PC sestav dle přání zákazníka -návrh, realizace a správa počítačových sítí -instalace software -instalace antivirového software -odvirování, přeinstalace operačního systému Windows -poradenský servis.

Internetový obchod, eshop, e-shop: - hodinky - mobilní telefony - notebooky, příslušenství - tablety - navigace - digitální foto.... Značkový autorizovaný servis Nokia Care Point

Montáž kamerových systémů a elektronických zabezpečení objektů. Prodej - počítačové sestavy a komponenty Připojení k internetu Tvorba - www prezentace

Prodej, servis hardware. Připojení - internet - WIFI - bezdrátový internet.

Prodej a instalace počítačů, software a připojení na internet. Servis a správa počítačových sítí.

Monitory Konektory Joysticky Řídící jednotky Laserové dálkoměry Tablet PC a notebooky Meteostanice

Opravy v domácnosti a kanceláři- montáž nábytku, zapojení svítidel, zapojení a nastavení domácí elektroniky, oprava a čištění PC. Pokládka zámkové dlažby, stavební práce či úpravy zahrad. I zakázku většího rozsahu.

Maloobchod, prodej, zásilková služba, internetový obchod: -hry pro počítače -výukové programy, encyklopedie a multimédia pro děti i dospělé -hry a hardware pro konzole Playstation, Nintendo -joysticky, volanty a další herní doplňky SONY, Logitech, Logic 3, Saitek -počítače a jednotlivé komponenty pro PC. Další ...

Maloobchod: -originální a vhodné dárky pro děti -elektronické stavebnice a hlavolamy -hry pro Xbox 360, Playstation, PC a další herní platformy.

- servis počítaců, notebooků, tabletů i dalších mobilních řešení - návrh a realizace počítačových sítí - správa serverů a počítačvých sítí - kamerové systémy - vpn sítě, metalické, optické, bezdrátové - outsourcing

Prodej výpočetní techniky. Poradenství: -daňové -právní -podnikatelské. Účetnictví a kontrola. Výzkum trhu a veřejného mínění.

Prodej a servis výpočetní techniky: -počítače, notebooky a PDA, servery, komponenty, periferie, síťové prvky -software, navigační zařízení -spotřební materiál -spotřební elektronika -přestavby, opravy, rekonstrukce počítačů -poradenské služby ohledně programů na zpracování dat.

Činnost: -montáž a stavba nových PC dle přání uživatele, -oprava a repasovaní stávajících PC, -prodej a servis veškeré výpočetní techniky do 24 hodin, -poradenství v oblasti hardware i software, -tvorba webových aplikací, -design, návrhy a tisk vizitek, tvorba reklamních CD a DVD, -reklamní návrhy tiskovin, firemní letáčky atd.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika -počítače (PC) -mobilní telefony -digitální technika -notebooky -internet pro veřejnost -zřízení ISDN, ADSL, HTS* -UPC televizní programy -bezdrátové připojení k internetu -internetový obchod.

Oprava, servis i pozáruční: -počítače, monitory, tiskárny, notebooky, kopírky, faxy -kancelářská a telekomunikační technika. Služby: -přestavba, modernizace počítačů -instalace počítačových sítí -připojení k internetu -webhosting -instalace ISDN -vývoj elektronických zařízení. Bazar, komisní prodej: -repasovaná výpočetní ...

Služby: - vizualizace v oblasti architektury, designu, dovozem a distribucí systémů pro CAD/CAM: -CAD/CAM systémy RHINOCEROS -CAM systém pro obrábění a frézování (počítačové generování dráhy nástroje) -3D grafika a 3D modelování.