Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Internetový prodej, e-shop: -herní konzole pro PSP, Playstation, Xbox a Nintendo včetně příslušenství. Servis konzolí, opravy PC a notebooků.

Servis počítačů a notebooků, výpočetní techniky.

Značky: VANGUARD, GOLLA, PURO, EYELEAD, ENERGIZER(PHOTO-VIDEO) Dovozce, prodej, e-shop: -stativy, foto kufry, foto brašny, pouzdra, foto batohy, dalekohledy -čistící soupravy -mobil a pc příslušenství brašny, batohy, ochranné obaly.

Opravy: - řídící elektronika Vývoj a opravy - CNC stroje Prodej: - tiskárny LEXMARK - výpočetní technika - spotřební materiál Servis - tiskárny LEXMARK - výpočetní technika Poskytuje - poradenství.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově- obrazových záznamů

Prodej: -nejrůznější elektroniky -mobilní telefony -tablety -příslušenství (gadgety) -hračky, -autopříslušetnství- -HW součástky, atd. Za nejlepší ceny. Všechno zboží doručíme úplně zadarmo!

Maloobchod, kamenná prodejna, eshop: -počítače, počítačové sestavy, PC -notebooky -stolní počítače -repasované počítače, bazar -výpočetní technika.

E-katalog, e-shop, internetový obchod. -počítače, notebooky -baterie do telefonů.

Servis výpočetní techniky Modernizace počítačů - UPGRADE Zpracování videa na PC Instalace sítí LAN Připojení k internetu Finanční leasing výpočetní techniky.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektronikou. Tepelná čerpadla, chytré telefony, čtečky knih.

Služby: - fotografické - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace - optimalizace pro vyhledávače SEO - zálohování - data. Grafické návrhy: - loga, bannery, billboardy, reklamní tabule, vizitky, tiskopisy. Oprava, servis: - počítače, notebooky. Internetový prodej, e-shop: -kosmetika s obsahem přírodní kyseliny ...

Prodej, opravy a servis: -výpočetní -počítače PC -komponenty, příslušenství, doplňky.

E - shop s doplňky a příslušenstvím a náhradních dílů pro herní konzole. Prodej, servis herních konzolí.

Distribuce - IT produkty v oblasti telekomunikací a síťové bezpečnosti.

Vyúčtování vykázané péče zdravotnických zařízení - komplexní služby v oblasti zpracování dokladů pro zdravotní pojišťovny - komunikace se zdravotními pojišťovnami on - line přes portály Prodej, servis: - telekomunikační technika. Nastavení - telefon s operačním systémem ANDROID. Prodej, servis: - výpočetní technika - výpočetní ...

Komplexní činnost, prodej, návrh, poradenství, školení v oblasti výpočetní techniky. Prodej, servis: -výpočetní technika a periferní zařízení (IBM, HP, TOSHIBA, ACER) -bezdrátové elektronické časomíry -speciální software (SW) pro nevidomé a slabozraké (OKO, WinMonitor) -speciální program podvojné účetnictví pro příspěvkové ...

Internetový obchod. E-obchod. Služby: -renovace tonerových a inkoustových kazet -výkup prázdných tonerů a cartridge -tonery a cartridge zn. WECARE -tonery pro laserové tiskárny a kopírky -inkoustové cartridge pro inkoustové tiskárny -barvicí kazety pro jehličkové tiskárny -fólie pro faxy -papíry všech druhů - xerox, ...

Prodej a servis výpočetní techniky.

Dodavatel repasované výpočetní techniky.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.