Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Informační technologie, prodej, dodávka, distribuce výpočetní techniky, správa a servis počítačů a počítačových sítí. Dodávky výpočetní techniky, kamerových a zabezpečovacích systémů. Správa serverů, aplikací i koncových stanic. Internet. Připojení k internetu. Poskytování poradenství v oblasti IT. Služby správy sítí a PC. Hlasové ...

Činnost: - vývoj software - dodávka hardware, software

Prodej, montáž: - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - přístupové systémy Oprava, servis: - počítače

Dodávka, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika Služby: - tvorba počítačových sítí - správa serverů - webhosting.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Služby v oblasti servisu výpočetní techniky - odvirování počítačů a notebooků - opravy PC, notebooků, netbooků - instalace a přeinstalace operačního systému - zálohování dat.

Služby - softwarové řešení na míru - programování - poradenství v oblasti informačních technologíí.

Prodej, servis, oprava, konzultace: -notebooky, PC -přenosné počítače, notebooky TOSHIBA -počítačové sítě -systémová řešení -tašky DICOTA pro notebooky -HEWLET-PACKARD hardware, spotřební materiál (monitor, klávesnice, myši, grafika, paměťové karty).

Velkoobchod, maloobchod. Recyklace, renovace náplní, náplně, cartridge, tonery, tonerů do tiskáren. Originální, kompatibilní náplň. Prodej, servis: -počítače, počítačové sestavy POWER, COMFOR -notebooky -PC komponenty -data a video projektory -digitální fotoaparáty -CD, DVD média -registrační, fiskální pokladny -Hardware, ...

Maloobchod, prodej, online objednávka: -notebooky -LCD monitory -PC sestavy -výpočetní technika, příslušenství -mobilní telefony -televize.

Poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Činnost: - IT služby - tvorba webových stránek

Služby: - oprava, servis, montáž počítače - čištění notebooků - připojení periferních zařízení - nastavení domácích sítí

Sklad: -zboží Electro worldu. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Servis - výpočetní technika, webdesign, školení, výpočetní technika.

Výhradní zastoupení japonské značky BROTHER pro ČR a SR. Dovoz, import, velkoobchod, prodej, distribuce kancelářská a výpočetní technika: -laserové tiskárny, osobní i síťové -barevné laserové tiskárny -multifunkční centra s digitální kopírkou -faxy, psací stroje -tiskárny samolepících štítků (štítkovače) -přístroje na výrobu ...

Prodej: - kancelářská technika: - tiskárny, kopírky, scannery - výpočetní technika: - počítače, notebooky, monitory

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovací systéme Dodávka a montáž - elektronické požární systémy Elektroinstalace Grafické návrhy - DTP studio. Dodávka - výpočetní technika, hardware, notebooky. Servis - výpočetní technika, hardware, notebooky. Výroba - www stránky, správa sítě.

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Internetový prodej, e-shop: -počítače -notebooky, tablety -kancelářská technika -projektory -herní konzoly a navigace.

Servis a opravy: -PC -notebooky -tiskárny, kopírky i multifunkční zařízení ad.

Výpočetní technika, informační technologie. Dovoz, velkoobchod, distributor značek: -LITEON -monitory -CD ROM -DVD ROM -CDRW -základní desky -KME výhradní distributor pro ČR a SR -klávesnice -PC skříně -PC zdroje -KYE -myši -joystick -scannery -síťové komponenty (karty) -reproduktory -MAXTRO ...

Velkoobchod - kancelářské stroje, počítače.