Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej a servis výpočetní techniky: -počítače, notebooky a PDA, servery, komponenty, periferie, síťové prvky -software, navigační zařízení -spotřební materiál -spotřební elektronika -přestavby, opravy, rekonstrukce počítačů -poradenské služby ohledně programů na zpracování dat.

Oprava, servis i pozáruční: -počítače, monitory, tiskárny, notebooky, kopírky, faxy -kancelářská a telekomunikační technika. Služby: -přestavba, modernizace počítačů -instalace počítačových sítí -připojení k internetu -webhosting -instalace ISDN -vývoj elektronických zařízení. Bazar, komisní prodej: -repasovaná výpočetní ...

Služby: - vizualizace v oblasti architektury, designu, dovozem a distribucí systémů pro CAD/CAM: -CAD/CAM systémy RHINOCEROS -CAM systém pro obrábění a frézování (počítačové generování dráhy nástroje) -3D grafika a 3D modelování.

Prodej - počítačová technika, spotřební materiál. Servis - PC, notebooky, tiskárny, správa, software. Správa datové sítě.

Specializovaný internetový obchod s výpočetní technikou: -počítače, notebooky -ACER, HP, LENOVO, ASUS, SONY, TOSHIBA aj. -LCD monitory, tiskárny, skenery (scanery) -reproduktory -PC komponenty a periferie ve více než 15.000 položkách -software -přehledný výběr zboží -online stav skladu -dodání v rámci celé ČR -e-shop.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika -e-shop.

Komplexní služby v oblasti prodeje a servisu výpočetní a kancelářské techniky hot line. Prodej, instalace, provoz: -počítačové sítě -výpočetní a kancelářská technika -příslušenství, komponenty a spotřební materiál. Služby: -konzultace, instalace -oživení a správa systému -záruční i pozáruční servis, oprava celého našeho ...

Dodávka, obchod, prodej, servis i pozáruční: -osobní počítače (PC), notebooky -servery -dodávky komponentů pro počítače -tiskárny Služby: -tvorba www stránek -správa počítačových sítí, outsoursing.

Projekce, realizace, prodej, provoz, opravy počítačové sítě a počítače: -budování sítí, sítě LAN i WAN -kabeláže -počítače PC FUJITSU -tiskárna, tiskárny -hardware -software -e-shop -CITRIX -Tenký klient -kompletní servis IT.

Servis, prodej výpočetní techniky: -počítače -notebooky -mobilní telefony -digitální fotoaparáty Servis: -počítače -návrh a instalace sítí.

Servis a prodej IT Datové služby Inženýrské služby Vývoj software

Profesionální oboustranné multioborové překladové slovníky pro Windows.

Komplexní záruční i pozáruční servis výpočetní techniky.

Poskytování školení, workshopů a konzultačních služeb. Záruční a pozáruční servis serverů, počítačů, notebooků značek IBM a Lenovo.

PC služby, síťové služby, prodej PC

Velkoochod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika -příslušenství.

Poradenství v oblasti software a hardware. Prodej stejnosměrných motorů, lineárních aktuátorů a solenoidů

Autorizovaný prodej, servis: -programy KALKUL: -ekonomický software -účetnictví (jednoduché, podvojné) -ekonomické, účetní programy -mzdy, mzdové programy -sklady, skladové programy. Instalace programů KALKUL.

Prodej, maloobchod: -kancelářské stroje -počítače, PC.

Prodej produktů Epson jako jsou tiskárny, projektory, skenery a spotřební materiál.

Návrhy, instalaci a správu sítí i zálohování dat. Prodej výpočetní a kancelářské techniky.

Péče o výpočetní techniku, telekomunikační techniku a připojení k internetu. Servis hardware PC a serverů, instalaci a konfiguraci programového vybavení, výstavbu počítačových sítí jak metalických tak bezdrátových.

Autorizovaný prodejce elektroniky HAMA. Prodej: -elektronika, počítače, notebooky -audio, video technika -domácí kino -foto a video, rámečky a alba -herní konzole -mobilní telefony -navigace -bezpečnostní zařízení, alarm SIKURA.

Kvalitní PC na míru nebo zajistíme celé počítače značek ACER, HP, PRESTIGIO, HALL, DELL ale i řadu dalších. Taktéž notebooky značek HP, ASUS, ACER, DELL, PRESTIGIO, LENOVO, SAMSUNG, TOSHIBA ...

Sestavení počítačů na míru, tvorba sítě a internetu. Servis a údržba sítí, PC. Poradenství.