Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Maloobchod, prodej: -počítače -periferie -software, hardware. Dealer-AUTOCONT.

Provádíme servis PC a noteboků. Instalaci SW, odvirování, prodej HW a SW. Pomůžeme s IP telefinií Voip. Instalace domácích sítí.

Služby: -ekologická renovace tonerových a inkoustových kazet -výkup -pronájem tiskových zařízení -servis, oprava. Dodávka, velkoobchod: -hardware, software. Servis tiskových zařízení.

Maloobchod. Prodej: -tonery, inkoustové náplně, pásky -papíry pro všechny druhy tisku -foto papíry, etikety na CD -diskety, CD, DVD -tiskárny, skenery, klávesnice -počítače, komponenty počítačů. Kontaktní místo kabelové televize Studénka.

Prodej: - výpočetní technika, počítače - elektronika. Vývoz zboží i na Slovensko.

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -příslušenství.

Prodej: - hardware - software. Grafické práce. Tvorba a správa webových prezentací.

Prodej, servis: - výpočetní technika - náplně do tiskáren.

Prodej, maloobchod: - počítače - notebooky - fotoaparáty - tiskárny - elektronické cigarety.

Pobočka. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - domácí elektrospotřebiče, elektro - bílá technika-chladničky, mrazničky, pračky - sporáky - nové i repasované počítače, výpočetní technika. Pobočka: - Frýdek - Místek, Pionýrů 2280 (areál Penny Market) - tel.: 558638204; 605278586 - frydekmistek@expert.cz.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Centrála: - Tolstého 1588/8, Opava - tel: 608860085, 777860438. Další pobočka: - Olomoucká 470/86, Opava - tel: 553766531, 553766532.

Dodávky: - software pro kalkulaci - normování jídel a vyúčtování prodejních středisek s ekonomickým vyhodnocením.

Prodej, e-shop: - značková elektronika - bílá technika - elektrospotřebiče - mobilní telefony - výpočetní a kancelářská technika - elektroinstalační materiál - notebooky.

Prodej, e-shop: - výpočetní a kancelářská technika - notebook, monitory, projektory - skartovače, řezačky - telefony, faxy - fotoaparáty, kamery - spotřební elektronika. Návrhy a realizace: - počítačové sítě na klíč - kamerové a zabezpečovací systémy - telefonní rozvody - klimatizace.

Prodej a správa výpočetní techniky. Opravy počítačů a techniky. Nabídka školení práce na PC a pomoci při problémech s počítačem.

Prodej a servis: - výpočetní, kancelářská technika - IT technologie - elektronika - HiTech - kybernetika.

Servis: - počítačová technika - počítače.

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a příslušenství.

Prodej, instalace: - software pro zdravotnické zařízení a organizace - výpočetní technika. Hardware: - dodávky počítačů - periférií - náhradních a servisních dílů - stavby optických a metalických kabeláží. Software: - dodávka operačních systémů pro stanice servery - aplikačního a kancelářského softweru - instalace, konfigurace ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače, výpočetní technika -instalace SOFTWARE -grafické práce.

Prodej: -výpočetní technika, software. Obchodní zastoupení firmy SW HORRY, a.s.

Servisní činnost. Distribuce a on-line store pamětí Transcend a Kingston do značkových počítačů, serverů, pracovních stanic a základních desek Intel pro PC.

Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače. Tvorba webových prezentací, internetových stránek.