Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej, servis, montáž: - kancelářská technika - výpočetní technika - digitální fotoaparáty - spotřební elektronika.

Servis výpočetní techniky, tiskáren HP Jednoduché opravy do druhého dne. Většina standartních dílů HP skladem. Služby: - servis tiskáren HP - reinstalace a opravy počítačů.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Prodej systémů pro řízení firemních procesů pro střední, velké, ale i malé firmy, komplexní podnikový software, SW ABRA Gx.

Best PC Maloobchod, prodej, servis: -náhradní plnění -výpočetní technika, -prodej kompletních PC sestav -jednotlivé komponenty

Prodej a servis: - výpočetní technika - serverové komponenty - software - příslušenství.

Servis, prodej: - počítače - výpočetní technika - vzdálená správa - záchrana dat - serverové služby - renovace tonerů - prodej IT komponentů.

Internetové připojení - stabilní a rychlé připojení k internetu v lokalitách Přerov, Radslavice, Pavlovice u Přerova, Grymov, Troubky a okolí. Rychlý internet bez závazků a dlouhodobých smluv, bez FUP a omezení. Dále nabízíme tyto služby: - návrhy, realizace, instalace počítačové sítě - instalace operačního systému - odvirování ...

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika Montáž a správa datových sítí.

PC Mega Velkoobchod, maloobchod, servis: - nová i použitá výpočetní technika - počítače, monitory, komponenty, příslušenství. Prodej: - notebooky, spotřební materiál.

Opravy elektroniky - PC, notebooky, mobily apod. Výměna displejů. Opravy veškeré elektroniky. Správa PC.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Prodej, servis: - kancelářská technika - kopírovací technika - renovace tonerů - servis PC - servis skartovaček

Prodej, montáže, instalace: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - kamerové sytémy CCTV - alarmy a videotelefony - počítače, notebooky - satelitní technika - pohony garážových bran a vrat.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače

Servis a opravy počítačů, odvirování PC, správa sítí, IT poradenství v Olomouci a okolí.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Poskytuje - připojení k internetu

Servis - výpočetní technika Správa - sítě

Servis PC a notebooků, stavba PC dle potřeb zákazníka.

Smluvní servis: - LAN, servery a síťové služby - ekonomický SW Money S3, Money S4

Služby - správa počítačů - oprava a údržba počítačů a notebooků - odvirování a zabezpečení pc - zálohování dat.

Oprava, servis: - notebooky - čištění notebooků - počítače. Služby: - správa počítačových sítí.

Oprava, servis: - počítače - notebooky Služby: - IT outsourcing - webové stránky

Prodej: - software-ekonomické systémy pro malé a střední výrobní a obchodní podniky - hardware-osobní počítače, notebooky, komponenty, příslušentví.

Dodávka: - počítače - software Služby: - realizace počítačových sítí