Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Velkoobchod, internetový obchod e-shop: - playstation - notebooky - PC programy a hry - hardware (LCD monitory, tiskárny, CD/DVD média, základní desky PC, scannery, procesory, mysi, klávesnice, zdroje atd.) - digitální fotoaparáty, kamery - MP3 přehrávače - přenosné paměti a čtečky.

Údržba, servis, úpravy a opravy: - počítače - notebooky. Konzultace: - výpočetní technika. Výuka: - výpočetní technika. Záchrany dat. Provozuji počítačovou záchranku opravy i údržbu počítačů a notebooků odstraňování virů záchranu dat instalaci softwaru Windows včetně legalizací instalace OS X, Linux.

Velkoobchod, maloobchod: - repasovaná technika - monitory - náhradní díly - notebooky - počítače - tiskárny.

Výroba a servis - výpočetní technika Výroba - řezaná reklama - polepy Výroba - samolepky

Prodej, servis: - PC sestavy - notebooky - příslušenství.

Prodej, E- shop, servis: - výpočetní technika - software - připojení k internetu - datové služby.

Služby v oblasti výpočetní techniky: - servis a poradenství - počítačové sítě a komponenty - satelitní komplety, satelitní technika a servis.

INTUICE - výpočetní technika. Prodej, servis: - výpočetní technika nová i použitá - počítačové sestavy na klíč - notebooky, netbooky - tiskárny, multifunkce - náplně do tiskárny.

Návrhy, realizace a správa: - datové a počítačové sítě. Dodávky a údržba informačních systémů. Poskytování připojení k Internetu. Prodej a servis: - výpočetní technika. Dodávka a servis: - telekomunikační technika.

Poradenství v oboru IT, outsourcing. Instalace a správa počítačových sítí a serverů. Prodej PC a zabezpečovací techniky, servis. Správa aplikačních firemních SW.

Internetový prodej: - použitá výpočetní technika - nová výpočetní technika - obalové materiály, bublinkové obálky.

Maloobchod, prodej, dodávka, montáž, servis: - elektro zboží - elektronika - elektrospotřebiče - fotoaparáty - mobilní telefony.

Prodej: -výpočetní technika. Prodej, servis: - mobilní telefony a příslušenství

Prodej, e-shop: - elektronika - mobilní telefony Samsung, Apple, LG a příslušenství - chytré telefony – smartphone, notebooky, tablety - televizory – LED TV, LCD TV i 3D.

Produkty hardwarové platformy: - servery HP, IBM, INTEL, Acer, Fujitsu-Siemens - počítače TRILINE - notebooky - periferie, počítačové a síťové komponenty - multimedia, digitální kamery, fotoaparáty - servis a údržba výpočetní techniky Produkty systémové platformy: - dodávka, instalace, servis sw produktů Microsoft, Citrix Služby: - ...

Maloobchod, prodej: - elektronika - domácí spotřebiče - počítače - hodinky - parfémy - nábytek.

Prodej, servis: - počítače, notebooky - digitální fotoaparáty - kopírky, skartovačky, řezačky - tiskárny, plottery - software - náplně do tonerů, tiskáren Copy centrum: - barevné i černo bílé digitální kopírování, tisk - laminování do folie.

Prodej, servis: - výpočetní technika - software - správa počítačových sítí - webdesign.

Internetový obchod: - kompletní sortiment nářadí - nádobí a kuchyňské potřeby - elektronika - zahradní technika - výpočetní technika.

Prodej, maloobchod: -spotřební elektronika -domácí elektrospotřebiče -notebooky, počítače -foto, video -auto hifi, GPS

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače a příslušenství značek.

Služby: - internetové stránky, webdesign - internetové katalogy - internetové obchody, e-shopy - internetová reklama. Prodej, maloobchod: - počítače a příslušenství - notebooky

PC bazar Prodej použité i nové, komisní prodej: -výpočetní a kancelářská technika -mobilní telefony. Servis, repase: -počítače.

Výpočetní technika a její příslušenství. Vydávání počítačových programů (software) a dat. Nespecializovaný maloobchod.