Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Návrh, výstavba a provoz: - datová centra - modulární mobilní datová centra

Služby v oblasti informačních technologií - elektronické podepisování dokumentů - dodávka podpisových tabletů včetně software - poradenství a konzultace v oblasti práva o elektronickém podpisu.

Činnost: - tvorba obsahu pro sociální sítě, blogy i tradiční média

Prodej: - spotřební materiál pro kancelářskou techniku

Internetový obchod, e-shop: - mobilní telefony - tablety - fotoaparáty

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tiskárny Služba: -správa sítí -návrhy a realizace sítí

Zabýváme se specializací na opravu všech značek notebooků a stolních PC bez ohledu na jejich stáří. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a snažíme se vyhovět jeho požadavkům a navrhnout optimální řešení. Své služby poskytujeme na naší provozovně nebo u Vás doma.

Prodej a servis výpočetní techniky a další elektroniky.

Montáže, instalace a opravy antén i STA. Opravy elektroniky a počítačů PC. Montáž satelitů, Montáž elektronického zabezpečení domů, bytů EZS. Montáž a opravy kamerových systémů CCTV a IP Konzultace o ozvučení, počítačové sítě LAN, slaboproudé práce.

PC servis Praha: - opravy notebooku - servis výpočetní techniky - tvorba webových stránek

Prodej: - příslušenství k výpočetní technice - kancelářské potřeby - tiskárny, tonery, náplně - síťové prvky - multimédia.

Počítačový velkoobchod i maloobchod, prodej, servis a výkup: - PC komponenty - monitory - sestavy - notebooky.

Služby: - správa počítačových sítí - webhosting - tvorba webových stránek - servis počítače Prodej hardwaru a softwaru.

Služby spojené s IT: - návrhy, realizace, správa, sítě LAN, WAN, MAN - instalace HW a SW - outsourcing IT

Vývoj, výroba: - informační kiosky a samoobslužné terminály

Řešení problémů okolo PC, správa sítí, poradenství v HW i SW: - dlouhodobá smluvní správa datových sítí - outsourcing IT systémů - dodávky ucelených IT řešení - příprava projektů a poradenství v oblasti IT - výstavba datových a telekomunikačních sítí - dodávky značkové, výpočetní, telekomunikační a zabezpečovací techniky - ...

Počítačový a kancleářský servis - IT servis, správa sítí - grafické práce, výroba letáků, tisk vizitek - e-shop počítačů a výpočetní techniky.

· Dodávky výpočetní techniky a programového vybavení · Dodávky kancelářské techniky a spotřebního materiálu · Modernizace Vaší stávající techniky · Návrhy, montáž a instalace počítačových sítí · Tvorba programového vybavení na zakázku · Tvorba www stránek · Odborné konzultace · Antivirová kontrola a odstraňování počítačových virů · ...

Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -slaboproudé rozvody Prodej, e-shop, servis, oprava: -výpočetní technika

Zabýváme se prodejem notebooků a ostatní výpočetní techniky včetně příslušenství. Sestavování PC na míru. Prodej repasovaných PC a notebooků. Poskytujeme kompletní PC servis a odborné poradenství.

Prodej a servis PC sestav, notebooků a komponentů HW Poskytování internetu Tvorba aplikací e-shop a www stránek Webhosting Správa sítě Zabezpečovací systémy a alarmy

E-shop s náhradními díly a příslušenstvím (baterie, adaptery-nabíječky atd.) nejen pro notebooky hlavních značek - Acer, Asus, Compaq, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, IBM/Lenovo, Sony, Toshiba, ale i méně známých, na český a slovenský trh přicházejících, či zaniklých - Packard Bell, Samsung, Premio, UMAX apod.