Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Společnost DELL Computer Corporation je dnes celosvětově jedním z nejžádanějších dodavatelů počítačových systémů a předním poskytovatelem produktů a služeb, které zákazníci po celém světě využívají k budování ICT infrastruktury a Internetu.

Činnost: - tvorba mobilních a internetových aplikací

Služby: - servis počítačů, notebooků - služby v oblasti IT.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Testování, měření, analýzy a kontroly -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, ...

Služby: - správa počítačových sítí - datové sítě - tvorba webových stránek Dodávka: - počítače - výpočetní technika

Služby: - internetové připojení - hlasová služba VOIP - správa sítí - ITslužby - servis PC

Oprava, servis: - počítače - notebooky

Poskytování, dodávka: - online rezervační systém ResMaster.

Služby: - poradenství v oblasti financí, pojišťovnictví a investic

Služby - zabezpečovací elektronické systémy - satelity, satelitní přijímače - kamerové systémy - PC servis, opravy a servis počítačů.

Společnost MapFactor s.r.o. sídlící v Praze působí od roku 2001 a zabývá se vývojem softwaru pro práci s mapami a navigačními systémy GPS. Produkty: - navigační software: navigační a mapový software pro PC a PDA s PocketPC, Windows Mobile. - navigační přístroje: kompletní řešení pro navigaci. Mobilní zařízení s vestavěnou GPS a ...

Skartovací stroje HSM Počítače a příslušenství Instalace, servis, poradenství Spotřební materiál

Internetový obchodní dům KFOBCHOD.cz. Prodej elektro, mobily, počítače, notebooky, tablety, hry, hračky, zdravá výživa, výživa pro sportovce, chovatelské potřeby, baterie, kabely, kamerové systémy a další...

Opravy a modernizace počítačů, notebooků, mobilních telefonů - odstranění virů - instalace a nastavení programů - čištění. Opravy, servis - domácí spotřebiče - pračky, myčky, chladničky.

Správa počítačových sítí, prodej hardwaru a softwaru, servis. Nabízíme webhostingové služby, návrhy a realizace počítačových sítí, IT outsourcing, poradenství v oblasti informačních technologií pro soukromníky, firmy školy a vzdálená podpora.

Služby: - výpočetní technika - servisy PC a telefonů - počítačový software

E-shop: - počítačové příslušenství - kabely a konektory - tiskárny a příslušenství - satelitní technika - software

Služby: - zajištění připojení k internetu, opravy počítačů

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba strojů a zařízení