Mobilní telefony a pevné telefonní linky patří do širokého sortimentu telekomunikačních zařízení, stejně jako přijímače analogového a digitálního signálu pro televize, rozhlasová zařízení, rádiové přijímače, faxy a v neposlední řadě také VoIP telefony.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize: - elektronické zabezpečovací a požární signalizace - uzavřené videookruhy - kartové systémy kontroly vstupu - bezpečnostní fólie na okna a výlohy - rádiové systémy - připojení na pult centralizované ochrany.

Zabezpečení - objekty montáž - kamerové systémy Elektromontáže - opravy - revize Servis - hromosvody Servis - domácí a domovní telefony

RETIA, a.s. Jsme jedním z předních dodavatelů v oblasti vývoje, výroby a implementace elektronických systémů. Jednotlivé projekty řešíme v souladu s Vašimi představami. Řešení elektronických vojenských systémů RETIA zajišťuje komplexní řešení pro protivzdušnou obranu i další složky armád. Jsme odborníci nejen na vývoj nových radarových ...

Montáž, instalace a sevis antén, satelitů, kamerového systému, domovních telefonů a datových rozvodů.

Montáž, servis: - alarmy - elektronické zabezpečovací systémy - audio a videotelefony - přístupové a docházkové systémy

Prodej, montáž, oprava: -telekomunikační techniky: -telefonní ústředny -faxy ÚKLIDOVÉ SLUŽBY KOMTEL s.r.o.: tel.: 577514444.

Provádíme instalace/opravy telekomunikačních zařízení, Instalace Satelitních a Anténních Kompletů, Kamerové systémy, opravy a PC

Dodávka, oprava, servis, rekonstrukce: - domácí telefony Počítačové a telefonní rozvody.

Společnost Unitel elektro, s.r.o. Brno je specialistou na prodej zabezpečovací a domácí techniky. Zajistí obecní i školní rozhlas, školní hodiny a elektronické zabezpečení. Zabývá se instalací elektronických zabezpečovacích systémů, protipožární signalizace, kamerové a střežící systémy, telefonní ústředny se satelitními a televizními anténami ...

Služby, montáž: -výstavba telekomunikačních, radiokomunikačních a přenosových systémů -ozvučení - stabilní i mobilní -montáž EZS.

Montáže, oprava, rekonstrukce, projekce, revize: -elektroinstalace -hromosvody. Montáž, instalace: -domácí telefony -elektrické topení.

Montáž, opravy, revize, zkoušky vyhrazené elektrické zařízení, elektro. Elektroinstalace, elektroinstalační práce, elektromontáže.Slaboproud. Montáž domácí telefony, MaR, Komextem. Komunikační technika.

Prodej, servis, oprava, montáž, instalace: -kancelářské techniky -telekomunikační technika, telefony, servis telekomunikační techniky PANASONIC, CANON -faxů -baterie, nabíječky pro mobilní telefony -baterie do bezdrátových telefonů -renovace kazet do tiskáren -opravy tiskáren Canon, HP, tiskárna, kopírka. Další výrazy: ...

Již 25 let společnost Oaza - net, spol. s r.o. poskytuje svým zákazníkům komplexní řešení v oblasti slaboproudých, silnoproudých a informačních technologií. Do našeho portfolia služeb patří kompletní návrh a správa informačních technologií, IT outsourcing, virtualizace, instalace a správa virtuálních serverů u cloud providerů, Networking, dodávky ...

Společnost VisualGate s.r.o.je dodavatel a integrátor videokonferenčních a telekonferenčních řešení. Nabízíme nejširší portfolio produktů a služeb pro videokonference a telekonference na trhu. Díky tomu pro vás připravíme optimální konferenční řešení. Zohledníme velikosti vaší místnosti nebo vámi preferované technologické platformy. Poskytneme ...

Prodej, servis: -telefony, telekomunikační, sdělovací technika, mobilní telefony -kamerové systémy -zabezpečovací systémy.

Oprava, servis: - notebooky, tablety, počítače - monitory - telekomunikační zařízení - termostaty

Velkoobchod a distribuce bezpečnostních technologií: - kamerové systémy - poplachové zabezpečovací a tísňové systémy - systémy elektronické kontroly vstupu a kontroly docházky - domácí telefony a videotelefony¨ - ozvučovací systémy - elektronická požární signalizace - integrační software.

Návrhy, montáže, servis slaboproudých systémů v panelových domech: - společná televizní anténa STA / SAT - domovní telefony DT - kamerové systémy CCTV - zabezpečovací systémy-EZS - čipový přístup-ČP.

E-shop: - elektronika - počítače, telefony, televize, fotoaparáty a další. Služby: - servis výpočetní a kancelářské techniky - připojení k internetu - levné mobilní volání a mobilní internet.

Prodej - GPS navigace - satelitní technika - televizní technika - audio a video technika - domácí elektrické spotřebiče - osvětlovací technika včetně zdrojů - fotopřístroje - telekomunikační technika faxy, mobilní telefony - paměťová média.

TKR Jašek, s.r.o. poskytuje služby pod obchodní značkou VALACHNET.cz. VALACHNET.cz Vám nabízí televizní, internetové a telefonní služby dostupné na Valašsku v lokalitách Rožnov pod Radhoštěm, Zubří, Střítež nad Bečvou, Zašová, Hošťálková, Ratiboř a Kateřinice.

Telekomunikační montáže Servis a údržba technologií Komplexní projektová a inženýrská činnost Geodetické práce Stavební práce - realizace staveb na klíč, výstavba hal, zateplování budov, rekonstrukce objektů Zámečnická dílna - výroba a montáž ocelových konstrukcí, zakázková výroba (ploty, brány) Zemní a výkopové práce Jeřábnické ...

Projekce, montáž, servis, údržba: - zabezpečovací zařízení - telekomunikační zařízení - požární elektronické systémy - průmyslová televize - telefonní ústředny - docházkové systémy.