Mobilní telefony a pevné telefonní linky patří do širokého sortimentu telekomunikačních zařízení, stejně jako přijímače analogového a digitálního signálu pro televize, rozhlasová zařízení, rádiové přijímače, faxy a v neposlední řadě také VoIP telefony.

Péče o výpočetní techniku, telekomunikační techniku a připojení k internetu. Servis hardware PC a serverů, instalaci a konfiguraci programového vybavení, výstavbu počítačových sítí jak metalických tak bezdrátových.

Dodávka, montáž telekomunikačních pobočkových ústředen (Alcatel, Ericsson), výstavba telekomunikačních sítí, dodávky hardware a software, poradenství v oblasti zřizování datových sítí.

Telekomunikace Bezpečnostní systémy Ostatní slaboproudé systémy Silnoproudé systémy.

Centrála. E-shop, maloobchod, prodej, oprava, servis: -ekonomické, informační systémy -počítače, hardware -klávesnice, reproduktory, zvukové karty, myši, podložky -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL -značky BOSCH, ALCATEL, SIEMENS, MOTOROLA, PANASONIC, SAGEM, SIEMENS, NOKIA, SONY, ERICSSON -sady TWIST, GO** -dotované, ...

Prodej hardware, software, telefony, digitální technika.

Nabízím bezdrátové telefony, faxy a příslušenství.

Telekomunikační technika Zabezpečovací technika Novinky v technice Satelity & Televize GSM zařízení Baterie a akumulátory Kamerové systémy Digitální audio video.

Zabezpečovací systémy, kamerové systémy, systémy domovní telefony, přístupové systémy, požární signalizace, bytové rozvody. Servisní služby.

Prodej a montáž, výroba - telekomunikační zařízení.

Montáž, servis: -telekomunikační a zabezpečovací techniky. Montáž a prodej: -pobočkové telefonní ústředny, -faxy, -záznamníky, -telefonní přístroje, -tarifikátory, -kalkulačky Aurora -elektronické psací stroje. Kopírovací služba.

Dodávka - audio a video technika Komplexní dodávka - telekomunikace.

Dodávka a montáž - elektronická zabezpečovací technika - signalizační technika.

Návrhy a realizace telekomunikační sítě.

Konzultace, návrhy, instalace a servis - kamerové a zabezpečovací systémy, požární signalizace. Instalace, servis domácí telefony. Konzultace, návrhy, instalace a servis- neonové a světelné reklamy.

Vyúčtování vykázané péče zdravotnických zařízení - komplexní služby v oblasti zpracování dokladů pro zdravotní pojišťovny - komunikace se zdravotními pojišťovnami on - line přes portály Prodej, servis: - telekomunikační technika. Nastavení - telefon s operačním systémem ANDROID. Prodej, servis: - výpočetní technika - výpočetní ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součástky pro elektroniku -měření, nářadí.

Servis, montáž, opravy a prodej pobočkových telefonních ústředen, pbú, GSM bran, dveřních komunikátorů, vrátníků, telefonů, náhlavních souprav, bytových audiotelefonů a videotelefonů, bezkontaktních otvíračů dveří a dalších telekomunikačních zařízení, telefonní rozvody, strukturovaná kabeláž. Ústředny: Panasonic, 2N Telekomunikace, Netstar, Ateus ...

Výstavba základnových stanic GSM a DCS.

Prodej - telekomunikační technika, telefonní karty, mobilní telefony O2 oficiální zastoupení TELEFÓNICA O2 CZECH REPUBLIC a.s. Servis - telekomunikační technika.

Prodej a servis antén, telekomunikační systémy.

Výroba: - příslušenství pro telekomunikační a energetické nadzemní sítě, příslušenství pro energetiku a telekomunikace - napínače.

Servis, dodávky a instalace: -telekomunikační zařízení -výpočetní, zabezpečovací a monitorovací technika -bezpečnostní, informační a komunikační technologie -domácí telefony -přístupové systémy -pobočkové ústředny.

Služby v oblasti letectví, telekomunikací a bezpečnosti Letectví: - zajištění zážitkových letů a leteckých prací - instalace a servis avioniky do SLZ (Sportovních Létajících Zařízení), LSA a letadel kategorie EXPERIMENTAL Telekomunikace: - návrh, výstavba a servis telekomunikačních systémů - commissioning a integrace technologií pro ...

Prodej a e - shop. - historické telefony Výroba - historické telefony Výroba, prodej a e-shop - historické telefony E-shop - historické telefony včetně komponentů.