Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Prodej a servis: -spotřební elektronika -výpočetní technika -televizní a satelitní antény. Autorizovaný prodejce SONY, PHILIPS, PANASONIC, THOMSON: -televize -videa -hifi věže -satelitní komplety -audio a video kazety -příslušenství. Výpočetní technika: -počítače PC -sestavy -komponenty -notebooky -tiskárny ...

Poskytujeme bezdrátové připojení (WiFi) k síti internet. Působnost - Cheb, Sokolov, Aš, Mariánské Lázně, Luby a okol. Prodej a servis výpočetní techniky.

Náplně do tiskáren. Prodej, e-shop - tonery a cartridge.

RICOH Czech Republic je oficiálním distributorem značky RICOH v České republice. Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, pozáruční servis, záruční smlouvy, servisní smlouvy, projekty: - skener, tiskárna, fax, kopírka, digitální duplikátory (priporty), CD zařízení, software.

Outsourcing IT Prodej, servis: - výpočetní technika. - kamerové systémy.

Prodej nové i použité výpočetní techniky. Servis, zastavárna, bazar. Výkup použité výpočetní techniky a likvidace počítačového a elektroodpadu.

Prodej, maloobchod, oprava, servis, instalace: -počítače -výpočetní technika Služby: -programování -zálohování dat

Prodej a servis: -kancelářská technika.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Prodej, e-shop: - výpočetní technika.

Zákázníkům nabízíme veškeré služby týkající se servisu výpočetní techniky, pravidelného servisu ve firmách i domácnostech. Nabídka taktéž zahrnuje realizaci počítačových sítí a veškerých designerských a webových služeb. Zabýváme se také poradenstvím v oblastni počítačů, mobilů, webových služeb a dalších.

Renovace, recyklace: -tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky -kazety pro inkoustové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: -nový spotřební materiál pro laserové tiskárny a kopírky.

Prodej a servis: -nové i použité výpočetní techniky s příslušenstvím.

Prodej, servis, pronájem: -kopírky CANON, SHARP, Kiocera, OKI, Konica Minolta -repasované stroje CANON -tiskárny CANON, Kiocera Komplexní vybavení kanceláří: -koberce -nábytek -kancelářská technika -návrh interiéru architektem.

Služby: - poskytování připojení k internetu a služeb s tím spojených - server hostingu - web hosting - poskytování služby VoIP telefonie - správa telekomunikačních systémů - správa, výstavba a audit datových sítí - kabelových i bezdrátových - správa dat - servis výpočetní techniky – opravy pc Maloobchod: - výpočetní technika.

Prodej, servis: -výpočetní technika -kopírovací stroje -telekomunikační a zabezpečovací technika -kamerový systém.

Prodej: -počítače -tiskárny -příslušenství -software -hardware.

Prodej a servis: -počítače -tiskárny -servis a instalace počítačových sítí.

Poradenství: -ekonomické. Prodej a servis: -kancelářská technika -výpočetní technika.

Internetový obchod: -počítače -PC sestavy -komponenty a digitální technika -notebooky -tiskárny -digitální fotoaparáty.

Prodej - kopírovací stroje Pronájem - kopírovací stroje Servis - kopírovací stroje

Servis - obchodní zařízení Obchodní činnost