Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Prodej, leasing, pronájem, instalace, montáž, zaškolení, záruční a pozáruční servis - kancelářská technika (kopírovací stroje, tiskárny, MFZ) - spotřební materiál - kvalitní kopírovací papír - dataprojektory - skartovací stroje a řezačky - AV technika - čističky vzduchu - elektronické kalkulátory - interaktivní a dotykové LCD panely - ...

Firma Servis PV se zaměřuje na servis výpočetní techniky, nákup komponentů, sestavování a instalaci počítačů dle přání zákazníků. Servis společnost zajišťuje nepřetržitě a mimo to se postará i o zálohu dat, čištění počítačů a zabezpečení.

SSF – servis elektroniky provádí pozáruční servis různých zařízení například fotoaparátů, mobilů, notebooků, dataprojektorů, herních konzolí a mnoho dalšího. U daných zařízení dělá i čištění, které je důležité zejména u chladících systémů.

Zabýváme se počítačovými službami pro menší firmy, ordinace, kanceláře a soukromé osoby. Nabízíme komplexní služby včetně dodávky počítačů, tiskáren a další techniky na klíč. Zajišťujeme servis počítačů a mobilní techniky, správu sítí, datové zálohy. Region působnosti Šumperk, Olomouc a jejich okolí.

Prodej, servis výpočetní techniky a kopírovací centrum. Sortiment: - počítače - notebooky - tiskárny - kopírky - inkousty a tonery. Kopírovací centrum: - barevný a černobílý tisk - barevné a černobílé kopírování - grafické práce - laminování - vizitky - letáky - pozvánky.

Dodávka software a IT služeb: - software pro maloobchodní sítě - DENTIST+ - komplexní zpracování agendy ordinace zubního lékaře - mobilní registrační místo - Portál ZP - elektronická komunikace se zdravotními pojišťovnami.

Prodej, servis: - kancelářská technika - kopírky, tiskárny, vazače, řezačky, laminátory, skartovače. Copy centrum: - kopírování - tisk ze souborů - vazba - fotografie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítačové komponenty - software - spotřební elektronika - spotřební materiál. Servis výpočetní techniky: - opravy notebooků (pozáruční).

Montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy JABLOTRON, DSC, HONEYWELL Prodej, montáž, e-shop: - telefonní ústředny - výpočetní technika - počítačové sestavy - příslušenství - softwarové poradenství v oblasti software

E-shop - tiskárny - papírenské zboží - kancelářské potřeby - tonery, cartridge - drogerie - školní potřeby.

Prodej - spotřební materiál do tiskáren a kopírovacích strojů - inkousty - tonery - papíry - plnící sady.

Komplexní sortiment produktů a služeb: - hardware a software - komunikační systémy - internet a datacentrum - datové sítě - zabezpečovací systémy.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Dodávky na klíč: - počítačové sestavy a sítě.

Společnost GOLD OFFICE s.r.o. je zaměřena na reklamní činnost. Provádíme prodej, pronájem a instalaci velkoplošných LED obrazovek, interaktivních tabulí a také výstavbu školících místností. Jsme dobrá reklama v Olomouci. Reklamní činnost: - venkovní velkoplošná projekce na projekčních LED obrazovkách - pronájem mobilní velkoplošné LED ...

Služby: - recyklace tonerových cartridgí pro laserové tiskárny a kopírky.

Nabízíme registrační pokladny Optima a EURO, počítačové pokladní systémy a počítače. Poskytujeme ekonomický software ÚČTO. Prodej - kopírky - pokladní systémy Prodej - faxy - telefony Prodej - počítače - tiskárny Školení - výpočetní technika

Poskytuje: -bezdrátové připojení k internetu. Internetová kavárna Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -software, hardware -správa sítí, tvorba sítí, Novell, WIN NT.

Připojení k internetu ISP Montáž počítačových sítí Montáž zabezpečovacích systémů Servis - počítače - počítačové sítě

Výroba, dodávka a servis výpočetní techniky. Projektování dodávky a správa počítačových sítí a serverových řešení.

Prodej, servis: - výpočetní technika, hardware - software - datové komunikace - pokladní systémy. Tvorba WWW stránek. WEB Hosting. Instalace a správa sítí LAN.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - software Služby: - správa malých sítí, jejich instalace a konfigurace - správa firemních PC, instalace, zálohy - instalace záložních zdrojů - konfigurace routerů a modemů ADSL - školení

Internetový obchod, e-shop: - elektrospotřebiče - výpočetní technika, telefony - domácí potřeby - hudební nástroje - drogerie.

Ve firmě Repair Center s.r.o. se vám vyškolení technici postarají o opravu a servis notebooků, LCD panelů či základních desek. Také se specializujeme na osazování DPS a to v celém Olomouckém kraji. Díky dlouholeté zkušenosti v oboru a vyspělým technologiím vám zajistíme ty nejkvalitnější služby. Provádíme profesionální opravy a servis ...

Prodej, e-shop - poskytovatel internetového připojení, HDTV a VOIP telefonie - vypočetní technika a počítače. - výrobce informačních kiosků