Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika. -počítače, notebooky. -tiskárny, skenery, kopírky. Služby: -správa počítačových sítí. -správa serveru.

Servis pc, notebooků, servis a prodej osobních počítačů a kancelářské techniky na Domažlicku a okolí, instalace software, hardware, odvirování Vašeho PC, diagnostika PC.

Prodej a servis: -výpočetní technika a komunikace. Poskytování bezdrátového internetu -prodej a servis mobilních telefonů -montáž satelitní techniky -servis a správa počítačových sítí

Firma Kubale_computer poskytuje profesionální služby v oblasti grafiky. Z oblasti tištěné grafiky především grafické návrhy log a logotypů, vizitek a reklamních předmětů. Z interaktivní reklamy především komplexní tvorbu webových stránek. Prodej: -výpočetní technika -telefony.

Internetový obchod: -monitory -počítače -komponenty -software.

Prodej, opravy: -počítače -sítě -příslušenství -software -autorizované zastoupení účetního systému Pohoda -výstavba bezpečnostních počítačových sítí.

Servis kancelářské techniky: -renovace tonerů -servis tiskáren -spotřební materiál.

Správa a montáž počítačových sítí. Opravy a údržba: -výpočetní technika. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Prodej, servis, pronájem: -kopírky -tiskárny -skartovačky -laminovačky, řezačky -kroužková vazba -kancelářská technika -inkoustové cartridge, tonery, pásky do tiskáren -xero papíry -speciální papíry.

Výpočetní technika-prodej, servis: -dodávky hardware a software -projekty a dodávky počítačových, telekomunikačních sítí -informační systém CFS -ekonomické poradenství.

Počítače, PC. Výpočetní technika: -prodej -servis.

Spotřební materiál pro tisk a kopírování: -tonery, inkousty, pásky, termotransferové folie -AGFA, BROTHER, CANON, CITIZEN, DEVELOP, EPSON, FUJITSU, GENICOM, HP, IBM, KYOCERA, LEXMARK, MINOLTA, OKI, PRINTRONIX, RICOH, SAMSUNG, TALLY, TEKTRONIX, XEROX.

Prodej, servis: -kancelářská technika -kancelářské potřeby -spotřební materiál -tonerové kazety -diskety -DVD, CD -značkové PC -tiskárny CANON, HP, EPSON -laminovací, řezací, sešívací stroje -skartovací stroje -datová media a doplňky k PC -route 66 -kazetové pásky do psacích strojů a tiskáren -kopírovací stroje nové ...

Počítače a periferie. Servis výpočetní techniky. Správa sítí. Prodej HW, SW.

Vedení účetnictví. Prodej: -mobilní telefony -počítačové sestavy -počítačové příslušenství, komponenty.

Montáž, servis, opravy, prodej telekomunikační techniky: -telefonní ústředny -faxy -kopírky -scannery -modemy -telefony -zabezpečovací technika.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení

Maloobchod, prodej:ELEKTRO-PLANEO -elektro -televizory -kamery, foto -videorekordery, DVD -autoradia -kancelářská technika -hodinky, nástěnné hodiny, budíky -hudební nástroje -telekomunikační přístroje.

Prodej, servis: -počítače -tiskárny -Hewlet Packard.

Kvalitní a rychlý NON-STOP počítačový servis (servis počítačů) je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů (servis PC), servis notebooků, servis tiskáren nebo opravy monitorů, ale také servis dalšího počítačového vybavení jako např. správa počítačové sítě, záchrana a obnova dat-a SEO optimalizace pro vyhledávače.

Vývoj embedded počítačů Obchodní zastoupení KONTRON AG pro Českou a Slovenskou Republiku

Prodej i servis: - výpočetní technika - správa sítí - webhosting - mailhosting - instalace internetu

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: -kopírovací stroje -skartovače -periferie -LANIER, BROTHER, HP, HSM -MINOLTA, TOSHIBA, EPSON, CANON -spotřební materiál.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: -zakázkové sestavy PC -instalace počítačových sítí -opravy, přestavby, modernizace -opravy tiskáren -instalace internetového připojení -mobilní telefony -digitální fotoaparáty -komponenty -MP3, autorádia, CD přehrávače -kupóny -spotřební elektronika -CDR, ...

Prodej, servis: -výpočetní technika -ekonomický software -dodávky hardware -projektování, realizace, správa počítačových sítí. -mobilní telefony -el.cigarety.