Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika

Opravy, servis - počítače - monitory - tiskárny - výpočetní a kancelářská technika

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Služby - správa IT - webdesign, webové prezentace, mobilní aplikace Prodej - počítače, výpočetní technika

Prodej, servis, opravy - kancelářská technika - výpočetní technika Služby - správa, údržba a instalace sítí

Prodej, servis - výpočetní technika, počítače - procesory

Prodej: - repro Tannoy a Kef, tiskáren Epson, fotoaparátů Nikon - výpočetní techniky - kalibrace barev monitorů, tiskáren, skenerů sondou - velkoformátový tisk fotogafií Fotografické služby: - kalibrace barev monitorů, tiskáren, skenerů sondou - velkoformátový tisk fotogafií - svatební fotograf

Prodej, e-shop: - elektronické překladače, slovníky - ruční skenery

Dodávka, e-shop: -výpočetní technika. -počítače.

Prodej: - inkousty, náplně do tiskáren

Společnost Archa s.r.o. je firma orientující se na prodej aplikačního software a širokou oblast služeb s tím spojených. Navrhujeme a realizujeme hardware. Dodáme značková zařízení na míru. Nabízíme také operační systémy, kancelářské programy, grafické fonty a software, antiviry a další. Sestavíme Vám lokální počítače s externí správou ...

Prodej - výpočetní technika - tiskárny Servis - výpočetní technika - tiskárny

Pronajímáme: - speciální projekční stěny FogScreen - nafukovací projekční plátna Airscreen pro letní kina - projektory - LED a plazmové obrazovky - prezentační techniku. Realizujeme panoramatické a multimediální prezentace, projekce na vodní stěnu.

Maloobchod, prodej, e-shop, servis: -výpočetní technika. -komponenty pro PC. -tonery, cartridge. Výroba řezané reklamy: -polepy automobilů, výloh.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -výpočetní technika -telekomunikační technika -náhlavní soupravy pro call centra -bluetooth headsety -aktivní ochrana sluchu Služby: -reklamní a marketingová agentura -outsourcing -instalace a správa sítí

Řemesla, služby, montáže, opravy, servis - elektroinstalační práce, elektroinstalace - slaboproudé rozvody Montáž - zabezpečovací systémy - požární signalizace Dodávka - výpočetní technika Služby - správa a údržba nemovitostí - pravidelný úklid bytových a nebytových prostor

Služby: -správa serverů -zálohování dat -správa operačních systémů Oprava, servis: -počítače

Dodávka, servis: -výpočetní technika. Služby: -správa serverů. -návrh, instalace bezdrátových sítí, strukturováných kabeláží. -instalace telefoních ústředen.

Velkoobchodní prodej, autorizovaný distributor: SENCOR KANCELÁŘSKÁ TECHNIKA: - kapesní kalkulátory - stolní kalkulátory - školní kalkulátory - pokladny s fiskální pamětí - malé zásuvky pro fiskální pokladny - velké zásuvky pro fiskální pokladny - čtyřjazyčné překladače - elektronické hry Sudoku.

PRODEJ A INSTALACE: - výpočetní techniky a počítačů - notebooků - tiskáren - monitorů - kopírek - faxů. Zastoupení IBM, PANASONIC, MINOLTA, CANON, INTEL, HP Renovace inkoustové a tonerové cartridge Provádíme připojení k internetu a výrobu a správu internetové stránky.

Firma HAPPYcomp s.r.o. je zaměřena na obchodní, konzultační a servisní činnost v oboru výpočetní techniky. Nabízíme. - servis výpočetní techniky - finanční leasing zakoupených výrobků - správu systému a sítě - instalaci LAN - modernizaci počítačů - čištění kancelářské a výpočetní techniky.

Prodej, maloobchod: -periferie pro notebooky, -PC a PDA (PCMCIA, USB, FireWire, Bluetooth), -baterie pro notebooky s 2letou zárukou, -paměťové karty -fotobanky pro digitální foto / video, navigační moduly, malé servery, brašny a batohy na notebooky.

Prodej výpočetní techniky a informačních technologií

Prodej a servis výpočetní techniky. Kompletní služby v oboru IT. Prodej, servis, správa systémů a poradenství. Opravy počítačů u zákazníků. Servis notebooků Asus, Acer, Lenovo, Dell, Toshiba, HP. Doprava v Praze 4 zdarma! Základní hodinová sazba 350, - Kč / hod.