Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Služby - správa sítí a IT - záruční a pozáruční opravy výpočetní techniky - monitoring klíčových systémů - monitoring serverů a pracovních stanic - bezúdržbové zálohovací systémy - renovovaný a alternativní spotřební materiál do tiskáren - platební automaty, terminály, kasy.

Služby: - počítačové sestavy - tiskárny - notebooky - spotřební materiál - počítačové sítě - servis - poradenství. Internetový obchod: - kancelářská technika - výpočetní technika.

Autorizovaný servis monitorů, tiskáren a projektorů PANASONIC. Opravy: - nestandardních elektronických zařízení - CRT i LCD monitorů různých značek : k PC, Apple, bankomatům, speciál zařízením atd... - a čištění LCD a DLP projektorů - napájecích zdrojů do PC (AT, ATX), Apple, notebooků, bankomatů atd... - nestandardních ...

Prodej, e-shop techniky a technologie. Nabízíme Vám: - audio, video zboží - bílé spotřebiče - malí domácí pomocníci - stroje pro sport, zábavu a krásu - zahradní nářadí - hudební nástroje - GPS, PC a prodejní sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Pronájem prezentační techniky a konferenční služby, dodáváme techniku na kace, pronajímáme ozvučení, velkoplošnou projekci z projektoru, obrazovky na stojanu, výpočetní techniku, osvětlení, tlumočnickou a průvodcovskou techniku, výstavní panely na postery, konferenční mobiliář.

Prodej a servis počítačů včetně notebooků.

Velkoobchod: - tiskárny pro počítače. Výhradní zastoupení pro ČR TECOMA. Firma TECOMA s.r.o. je partnerem pro distribuci tiskáren firem: - Printronix (řádkové tiskárny a termotiskárny značky Printronix - řádkové tiskárny značky TallyGenicom)

Servis, oprava: - kancelářská technika - tiskárny - kopírky - faxy - skartovače

Nabízíme lednice, pračky, myčky, vestavné spotřebiče, espressa, vysavače, žehličky, holící strojky (AEG, BOSCH, Electrolux, SIEMENS, Baumatic, Whirlpool, JURA, Catler, KRUPS, Tefal, BRAUN).

Oficiální dovozce kancelářské techniky zn. Gestetner pro Českou republiku. Velkoobchod - prodej koncovým zákazníkům prostřednictvím dealerské sítě. Možnost navázání spolupráce s prodejci počítačů a kancelářské techniky v celé ČR. Výhodné dealerské ceny, akce na podporu prodeje, školení servisních techniků. Kancelářská technika: - ...

Společnost Partex Ariane, a.s. je dodavatelem kompletního systému pro popisování vodičů, kabelů, rozvaděčů a elektroinstalací. Do našeho portfolia patří: - popis označovacích systémů na zakázku - popisovače a tiskárny na bužírky - značení vodičů a kabelů - nerezové značení - etikety a štítky - gravírované štítky - smršťovací bužírky - a ...

Prodej, e-shop: -výpočetní technika. -notebooky, tablety. -mobilními telefony. -spotřební elektronika.

Telekomunikační technika: - předprodejní, projektová a poradenská činnost, prodej, instalace a servis digitálních pobočkových ústředen, telefonních přístojů, faxů, slaboproudé instalace s dodávkou na klíč - řízení spotřebičů po telefonní lince - ITT-CZ - autorizovaný prodej, záruční a pozáruční servis zajištěn vyškolenými pracovníky ...

Komplexní řešení v oblasti pobočkových telefonních ústředen a ostatní telekomunikační a kancelářské techniky..

Nabízíme ucelené portfoilo produktů a služeb v oblasti hlasových a datových komunikací a výpočetní techniky.

Prodej, servis a montáž telekomunikační a zabezpečovací techniky, telefonních a datových rozvodů: - telefonní ústředny ERICSSON - telefonní přístoje ERICSSON - telefaxy Canon a Brother.

Kompletní servis a opravy elektroniky v servisním centru, u Vás doma nebo ve firmě, včetně montáží a instalací – o vše se postaráme, STAROSTI NECHTE NA NÁS! NOVINKA: servis u zákazníka se službami HODINOVÝ KUTIL (MANŽEL)

Dovoz, vývoz, prodej, servis a testování přístrojů a telekomunikační a IT techniky.

Avnet Applied Computing s.r.o. zastoupení EIZO NANAO Corp. Ltd. v ČR.

Kancelářská technika Prodej a servis produktů Canon, HP, Epson . Poradenská činnost pro produkty Canon.

Nabídka kancelářské techniky.

Maloobchod s dovozem zdarma po celé ČR do druhého dne. V Praze dovoz v den objednávky (přijaté do 12:30). Spotřební materiál pro kancelářskou techniku. Tonery, tonerové kazety-originální, kopie, alternativní pro: - laserové tiskárny, kopírky, faxy.

Společnost DELL Computer Corporation je dnes celosvětově jedním z nejžádanějších dodavatelů počítačových systémů a předním poskytovatelem produktů a služeb, které zákazníci po celém světě využívají k budování ICT infrastruktury a Internetu.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Testování, měření, analýzy a kontroly -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, ...