Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Prodej, servis - kancelářská technika - vazací stroje - řezačky papíru - skartovací stroje.

Společnost ASBIS CZ spol. s r.o. je jednou z předních distribučních firem na trhu IT v ČR zabývající se výhradně velkoobchodní činností. Sortiment produktů potřebný ke stavbě: - PC - notebooků - serverů - sítí od přibližně 70 významných světových výrobců a dodavatelů.

Prodej, montáž, oprava, servis: - monitorovací a zabezpečovací tehnika - počítače, výpočetní technika Výroba, prodej, e-shop: - zdobené sklo

Dodávka, servis: - telekomunikační zařízení - kancelářská technika - kamerové, zabezpečovací, docházkové systémy - zálohovací zdroje UPS.

Obchodní zástupce České pojišťovny - sjednávání pojištění osob, vozidel a majetku. Prodej, servis - počítače, výpočetní technika.

Prodej, servis: - notebooky, notebooky - výpočetní technika.

Prodej: - počítače - software - notebooky - tiskárny - digitální fotoaparáty

Počítače, papírnictví, hračky, prodej, e-shop - kancelářská technika - papírenské výrobky, kancelářské a školní potřeby - hračky.

Oprava, servis: - výpočetní technika.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožířství. Prodej - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony - fotoaparáty.

Služby: - vývoj software Prodej: - výpočetní technika - software

Dodávka, prodej: - programové vybavení ke zpracování mezd, účetnictví a majetku - výpočetní technika Služby: - účetnictví

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Autorizovaný dealer a servis PC LYNX. Prodáváme počítače, počítačové komponenty, tiskárny a příslušenství. Kvalitní a rychlý servis výpočetní techniky všech značek..

Prodej: - spotřební elektronika - televize - PC a příslušenství.

Zabýváme se servisem a správou počítačů, notebooků a výpočetní techniky celkově. Dále nabízíme služby: pronájem notebooků záloha a obnova dat odbornou pomoc a konzultace instalace software návrh a realizace počítačových sítí multimediální řešení zabezpečovací systémy prvky pro inteligentní budovy

Servis a prodej: -kancelářská technika, stroje. Elektronické pokladny splňující EET Opravy šicích strojů Správa a údržba počítačů a počítačových sítí, výstavba WIFI pokrytí.

Nabízíme komplexní řešení v oblasti IT. Poskytujeme návrh, realizaci a správu sítí, ukládání a zálohování dat, servis výpočetní techniky a elektroniky, tvorbu webových stránek, audio-video projekty a poradenství, bezpečnostní řešení, projektové řízení, vzdálenou podporu i výjezdy techniků.

Činnost - obchod s výpočetní technikou - servis počítačů a notebooků - správa sítí a serverů - školení a podpora uživatelů - konzultace a poradenství - komplexní outsourcing ICT.

Oprava, servis: - počítače - notebooky - tablety.

Poskytování poradenství a služeb v oblasti CMR systémů a integrace podnikových či obchodních aplikací. Prodej: - internetový prodej výpočetní techniky, telefonů, faxů, fotoaparátů a spotřební elektroniky.

Prodej, oprava: - výpočetní technika, počítače.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika. Služby: - videoslužby - natáčení reklamních spotů, svateb - převod videokazet VHS, VHS-C na DVD.

Distribuce - kancelářská technika Prodej a servis - výpočetní technika Poskytování - vysokorychlostní připojení k internetu