JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
B2Cash je společnost, která se zabývá nákupem a prodejem kryptoměn za hotové v Praze. Nabízí možnost nakupovat nebo prodávat bitcoiny, ethereum, USDT a jakoukoli jinou kryptoměnu za hotovost, a to bezpečně, rychle a anonymně. Transakce probíhají výhradně na pobočce za vaší přítomnosti, takže nemusíte čekat na potvrzení sítě nebo se obávat ...

Společnost AEGIS PLUS s.r.o. nabízí komplexní obchodní služby.

Dana Karlová se zaměřuje na zprostředkování stavebního spoření, hypoték, úvěrů a různých druhů pojištění.

Nezávislé finanční poradenství. 8 let zkušeností. Investice. Pojištění. Hypotéky. Úvěry. Spoření. Finanční plánování. Licence u České Národní Banky

Společnost Negotin s.r.o. zajišťuje expertní právní služby.

Ing. Dana Mejzlíková se zaměřuje na finanční poradenství.

Ing. František Cejpek se zaměřuje na daňové poradenství.

Ing. Jiří Brázdil se zaměřuje na vedení účetnictví a realitní činnost.

CFIG Credit a.s. je nebankovní společnost poskytující širokou škálu úvěrových produktů - spotřebitelské, podnikatelské a korporátní úvěry s různými možnostmi splácení.

Účetní firma. Služby: - vedení účetnictví - účetní, ekonomické poradenství - mzdová agenda, mzdy.

-Obchodní činnost Projektová činnost ve výstavbě

Ing. Ludmila Vrbková, s.r.o. se zaměřuje na sjednávání životního i neživotního pojištění a s tím související poradenství.

Ing. Martina Dlabajová se zaměřuje na oceňování nemovitostí a služby znalce v oblasti ekonomiky.

Ing. Miloslav Tomek se zaměřuje na zprostředkování stavebního spoření, úvěrů, hypoték, pojištění a s tím související poradenství.

Ing. Naděžda Hájková se zaměřuje na vedení účetnictví, daňové evidence a s tím související poradenství.

Ing. Zbyněk Přikryl se zaměřuje na vedení účetnictví, daňové evidence a mezd pro korporace, OSVČ, neziskové organizace i společenství vlastníků.

Iveta Hanzlová se zaměřuje na finanční poradenství a oblasti úvěrů, investic, pojištění a stavebního spoření.

Jarmila Kašková se zaměřuje na oceňování nemovitostí se specializací na obytné a průmyslové stavby.

Komplexní právní služby ve všech oblastech práva, se zaměřením na právo občanské, obchodní, rodinné, trestní a insolvenční. Sepis a revize veškerých typů smluv, vymáhání pohledávek, právní poradenství.

Nabídka komplexních služeb v oblasti pojištění občanů, podnikatelů a organizací. Nabídka produktů: -životní pojištění -důchodové pojištění -úrazové pojištění -pojištění budov -pojištění majetku v domácnosti -pojištění odpovědnosti za škody -pojištění motorových vozidel -pojištění podnikatelů -zemědělské ...

Jaroslav Kotrba se zaměřuje na oceňování lesních porostů a půdy a na služby znalce v oblasti ekonomiky.

Jiří Bechný se zaměřuje se na vypracovávání znaleckých posudků a na oblast ekonomiky a stavebnictví.

Jiří Kotrba se zaměřuje na oblast ekonomiky a oceňuje motorová vozidla.