Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Ekonomické poradenství. Daňové poradenství Účetnictví Daňová evidence Široké spektrum daňových, účetních a ekonomických služeb.

Nabídka finančních produktů.

Nabízíme finanční, úvěrové, investiční a pojišťovnické poradenství.

Nabízím pod českomoravskou stavební spořitelnou poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.

Poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření. Zprostředkovávám úvěry i přeúvěrování, hypotéky, důchodové a doplňkové penzijní spoření, investiční životní pojištění i běžné účty.

Služby: -pojišťovací poradenství -finanční poradenství -finanční produkty všech pojišťoven -penzijní pojištění -stavební spoření -hypotéky -investice.

Služby: -pojišťovací, finanční poradenství -finanční produkty předních pojišťoven -pojištění, penzijní a stavební spoření, hypotéky a investice.

Daňové poradenství, daně.

Zprostředkování životního a majetkového pojištění, hypotéčních úvěrů, spotřebitelských úvěrů pro fyzické i právnické osoby. Zajištění nezávislého finančního poradenství. Velký výběr finančních institucí, které nabízí poptávaný produkt.

Ekonomické a provozní poradenství se zaměřením na: činnosti podpory investiční činnosti, zpracování dokumentace k odnětí ze ZPF, zpracování dokumentace k odnětí PUPFL ( lesní půdy), administrace povolování zařízení ke sběru odpadů se zaměřením na autovrakoviště.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna Finanční poradenství v oblasti bydlení

Poskytování finančního a ekonomického poradenství.

Auditor. Organizační a ekonomický poradce. Nucený správce a likvidátor investičních společností a investičních fondů.

Služby: -autopojištění -majetkové pojištění -životní pojištění -penzijní připojištění -stavební spoření -hypotéky -optimalizace energií -investiční zlato.

Finanční poradce pro stavební spoření, resp. úvěry a hypotéky, ale i penzijní reformu.

Finanční poradenství. Oceňování hmotného a nehmotného majetku. Správa a vymáhání pohledávek. Právní poradenství.

Daňové poradenství.Účetní poradce nabízí veškeré účetní služby včetně poradenství. Zaměřuji se na účetnictví podnikatelských subjektů a konsolidace. Služby poskytuji také v anglickém a německém jazyce.