Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Ekonomické poradenství Pořádání - dobrovolné dražby Realitní kancelář Realitní kancelář Pořádá - kurzy - školení

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Poradenství: - ekonomické - kapitálové - finanční. Další služby: - strategický audit - rating, tržní ocenění - fundamentální analýzy - tržní průzkumy - ekonomocké modely - znalecké posudky - dotační žádosti - finanční projekty - podnikatelské záměry - provozní analýzy.

Poradenství - ekonomické - finanční Poradenství - právní

Působíme v oblasti poradenských služeb: - grantové, finanční a organizační poradenství - organizační zajištění zadávání veřejných zakázek a s ním spojené poradenství - odávky technologií pro čistírny odpadních vod a realizace staveb, čímž se snažíme dosáhnout maximální komplexnosti nabízených služeb.

Vyhledáme pro Vaše auto nejvýhodnější pojištění, poradíme jak a kde pojistit Vaší nemovitost, zpracujeme požadavky pro pojištění úrazu dětí i dospělích, pojistíme Vás na dovolenou. Vyhotovíme zdarma nabídku na spoření. Pomůžeme Vám při hypotéce .

Co musím udělat pro získání půjčky? Vyplnit on-line žádost na těchto webových stránkách. Do 24 hodin budete kontaktováni na mobilní telefon. Tuto půjčku od nás získává 8 z 10 klientů! Od 10 000, - Kč do 5 000 000, - Kč.

Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Finanční poradenství Nabízíme - jištění nemovitostí Nabízíme - nebankovní úvěry

Činnost organizačních a ekonomických poradců

Daňové poradenství Vedení účetnictví - účetní a mzdové poradenství - ekonomické rozvahy Personální agentrua

Daňové poradenství Poradenství při řízení podniku Účetní poradenství

Daňové poradenství Vedení účetnictví a daňové evidence - účetní poradenství

Působím jako hypoteční a finanční poradce s klienty po celém Královéhradeckém kraji. Poskytuji jim nejen základní finanční poradenství, ale také například srovnání hypoték či hypoteční kalkulačku.