Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Služby: -poradenství při prodeji nemovitostí -poskytování krátkodobých půjček

Služby: - finanční poradenství - zajišťujeme stavební spoření, hypoteční úvěry, penzijní připojištění, životní pojištění a zajištění majetku - likvidace pojistných události - poradenství ve finanční tísni - insolvence

Služby: -investiční a majetkové poradenství

Činnost: - pomoc firmám s vymáháním pohledávek - odkup pohledávek - preventivní sledování změn ve veřejných rejstřících

KARPAZA s.r.o. se specializuje na dluhové poradenství, finanční analýzy, oddlužení, přeúvěrování půjček a realizuje školení finanční gramotnosti.

Nabízíme komplexní zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence, mzdového účetnictví, rekonstrukci účetnictví, audity a daňové poradenství. Klientům nabízíme rovněž poradenství v oblasti financí, controllingu, dotací a krizového řízení.

Pobočka. Finanční služby. Autozastavárna. Ručení automobilem. Rychlá půjčka s možností užívání vozu. Rychlá půjčka bez možnosti užívání vozu. Rychlá půjčka s možností zprostředkování prodeje. Sídlo firmy: - Kopečná 248/31, Brno - Staré Brno.

Služby - dotační poradenství - financování projektů - realizace výběrového řízení - stavební dozor a koordinátor BOZP.

Jsme sdružení profesionálních nezávislých poradců s mnohaletou praxí a zkušenostmi, pomáháme našim klientům v oblastech hypoték, refinancování, konsolidací, investování, všech typů pojištění a finančního plánování.

Finanční poradenství, zprostředkování pojištění - pojištění osob, vozidel, majetku - stavební spoření - penzijní připojištění - úvěry na podnikání.

ČInnost - restrukturalizace - obchodní a ekonomické řízení firem - finanční analýzy - implementace informačních systémů - ekonomické a organizační poradenství.

Služby - dotační poradenství - poradenství v rámci operačních programů OPPIK, OP Zaměstnanost, OP Životní prostřední, IROP a dalších.

Dobrý den, jmenuji se Tomáš Sasín a jako finanční specialista se zabývám následujícími oblastmi: FINANČNÍ PLÁNOVÁNÍ - SERVISNÍ PORADENSTVÍ - VZDĚLÁVÁNÍ -ZPROSTŘEDKOVÁNÍ POJIŠTĚNÍ - ZPROSTŘEDKOVÁNÍ HYPOTÉK

Tradiční aplikace pro monitoring veřejných rejstříků, zejména rizikových faktorů jako je vstup do insolvence, neplacení DPH, exekuce na podíl ve společnosti apod. Sledování fyzických i právnických osob. Budete upozorněni e-mailem na důležité informace o vašich dlužnících, zákaznících, obchodních partnerech apod.

Daňové poradenství, Účetní, Zpracování účetnictví, Zpracování mezd, Zpracování daňových přiznání.

Společnost PELAN ÚČTO s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti účetních služeb. Naši zákazníkům nabízíme založení a vedení daňové evidence, účetnictví, rekonstrukce účetnictví, vypracování daňových přiznání, účetní a také ekonomické poradenství. Sídlo naší kanceláře naleznete na adrese Slunečná 290, Frýdek - Místek. Služby: - vedení a ...

Ekonomické a finanční poradenství.

Služby: - poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.

Firma Iveta Součková poskytuje svým klientům komplexní služby v oblasti učetnictví, daňové evidence, finančním poradenství a také v oblasti řešení dluhů, závazků a pohledávek. Mezi mé služby patří zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence, vyhotovení daňových přiznání, kompletní servis správy závazků a pohledávek, finanční poradenství a ...

Vedení - daňové evidence Ekonomické poradenství - insolvence Vedení účetnictví - účetní poradenství Konkurzní řízení Návrhy na oddlužení

Daňové poradenství Ekonomické a finanční poradenství Služby v oblasti vedení účetnictví