Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.

Potisk polyamidovych a fibrousovych strev

Služby: - pomoc jak v exportních, tak také v importních aktivitách

Regionální dotační centrum eNovation s.r.o. je poradenskou společností, která svým klientům pomáhá podpořit podnikání pomocí veřejné podpory. Zajistíme pro vás: - Konzultaci projektových záměrů - Zjištění vhodných dotačních titulů (dotační audit) - Formulaci podnikatelského záměru a studie proveditelnosti - Zpracování kompletní žádosti o dotaci - ...

Služby: - zajišťování všech druhů úvěrů a půjček - realitní činnost - finanční poradenství

Služby: - finanční a ekonomické poradenství

Služby: - zadavatelské činnosti ve veřejných zakázkách - kompletní zpracování zadávacích řízení na základě požadavků zadavatelů

Finanční a poradenské centrum ČMSS - sjednávání stavebního spoření a úvěrů na bydlení u Českomoravské stavební spořitelny.

Činnost: - zprostředkování pojištění - obchod s pohledávkami - financování.

Služby dlužníkům - přehled o závazcích - vytvoření rozpočtu - posouzení potenciálu na osobní bankrot - poradenství a podání návrhu na osobní bankrot - oddlužení.

Služby - finanční poradenství - software, hardware poradenství

Era finanční centrum Poštovní spořitelna. Bankovní účty (osobní účet, první konto, eurokonto). Spoření a investice. Úvěry na bydlení. Cestovní pojištění, povinné ručení, úrazové pojištění a pojištění domácnosti.

Služby: - účetnictví - finanční a daňové poradenství

Finance. Půjčky. Úvěry. Hypotéky. Konsolidace.

Služby: - hypoteční úvěry - vyplácení exekucí - stavební spoření - oddlužení.

Finanční poradce Stavební spoření - hypotéky, refinancování - úvěry Poskytování - investiční zprostředkování Poskytování - pojištění (životní, investiční, úrazové, nemocenské, penzijní, ...)

Poradenství: - finanční. Hypoteční úvěry, stavební spoření a úvěry ze stavebního spoření. Pojištění majetku a osob, penzijní připojištění, investice. Nakupujte a vydělávejte. Peníze zpět z Vašich běžných každodenních nákupů.

Služby firmám v oblasti snižování nákladů na pojištění Financování Investice Zajištění - pojištěnísjednává - hypotéky - stavební spořeníslužby firmám v oblasti snižování nákladů na pojištění