Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Obchodní zástupce Raiffeisen stavební spořitelna. Poskytování finančního poradenství: - stavební spoření - stavební úvěry na bydlení - hypotéky - pojištění - penzijní fondy

Rodinné finanční poradenství - Stavební spoření - Úvěry na bytové potřeby - Hypotéky - Penzijní spoření - Životní pojištění - Pojištění staveb a domácností - Bankovní produkty ... následná péče a servis pro klienty.

Služby: - finanční poradenství - oddlužení - realitní kancelář - hypotéky, půjčky. Prodej: - palivové dřevo, dříví.

Akciová společnost CETELEM ČR patří k lídrům mezi poskytovateli spotřebitelských úvěrů a v rámci asociace MasterCard International i k největším vydavatelům kreditních karet v České republice. Na českém trhu působí již více než deset let a během této doby se stala silnou a stabilní společností v oblasti spotřebitelského financování. Našim ...

E-shop: - akustické pěny a materiály. Prodej a půjčovna discgolfových košů a vybavení. Tréninky discgolfu. Finanční poradenství jinak.

Dotační a investiční poradenství, programové období 2014 - 2020.

Poskytuje - daňové poradenství Poskytuje - finančně - ekonomické poradenství

Financování firem. Poskytování firemních úvěrů, obchodních garancí, financování zásob, zajištění kapitálového vstupu do společnosti, správa pohledávek.

Jsme specializovanou poradenskou společností působící v oblasti regionálního rozvoje a dotačního managementu. Nabízíme profesionální služby v oblasti dotačního poradenství při přípravě, realizaci a následné administraci projektů v rámci Strukturálních fondů EU, tuzemských dotačních programů a ostatních zdrojů. Dále nabízíme komplexní zajištění ...

Administrativní a poradenské služby v oblasti obchodování.

Pohledávky: - nákup - prodej - inkaso - kapitalizace. Likvidace: - společnosti. Provádění dražeb (dražby). Spisová služba.

Finanční a poradenská společnost. Poradenství: - ekonomické - daňové, daně: - správa pohledávek, pohledávky. - oceňování majetku - nemovitosti, podniky, nepeněžní vklady, hmotný i nehmotný majetek.

Finanční a poradenská společnost. Poradenství: - ekonomické - daňové, daně: - správa pohledávek, pohledávky. - oceňování majetku - nemovitosti, podniky, nepeněžní vklady, hmotný i nehmotný majetek.

Finanční a poradenská společnost. Poradenství: - ekonomické - daňové, daně: - správa pohledávek, pohledávky. - oceňování majetku - nemovitosti, podniky, nepeněžní vklady, hmotný i nehmotný majetek.

Poskytuje - poradenství v oblasti financí Poskytuje - poradenství v oblasti investic

Služby, poradenství: - zprostředkování obchodu a služeb - finanční poradenství - hypotéky, hypoteční úvěry - stavební spoření - penzijní připojištění

Poskytování ekonomického a podnikatelského poradenství.

Zprostředkování obchodu a služeb. Pojišťovací poradce. Zajištění finančního poradenství.

Finanční poradenství. Vyřízení, zprostředkování: - hypotéky - penzijní spoření (III.pilíř) - pojištění osob - pojištění majetku. Reklamní služby.

Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - rodinné domy - byty. Služby: - ekonomické poradenství - finanční poradenství - poradenství v oblasti investic - zastupování při jednání na úřadech.

Služby: - administrace veřejných zakázek pro obce, města a státní organizace zakončených e-aukcí - elektronické aukce - pořádání elektronických aukcí na výběr dodavatelů energie pro domácnosti a komerční společnosti - zajištění hypotéky či refinancování stávajících úvěrů pro klienty.

Ekonomické poradenství, účetní firma. Zpracování, vedení: - účetnictví - mzdy, DPH, daňové přiznání. Ekonomický a účetní poradce. Držitel certifikátu Bilanční účetní od Komory certifikovaných účetních.

Finanční poradenství pro občany, rodiny a podnikatele: - investice, majetkové poradenství, - úvěry, hypotéky, - pojištění, - osobní finanční plány, - finanční poradenství a konzultace.