Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Oddlužení. Insolvence. Osobní bankrot. Zpracování insolvenčních návrhů. Půjčky. Úvěry. Hypotéky. Oddlužení. Pojištění: - penzijní. Stavební spoření.

Pobočka. Služby: - registrace a správa společností v zahraničí - otevření vhodného bankovního účtu - zajištění Virtual Office v zahraničí.

Vedení: -podvojné a jednoduché účetnictví -mzdová agenda. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické -finanční analýza. Zpracování: -podnikatelské záměry. Zajišťování: -hypotéční úvěry -stavební spoření včetně úvěrů Zprostředkování: -administrativní práce -vyřizování záležitostí na úřadech -výpisy z rejstříku trestů ...

Finanční a investiční poradenství.

Kamenické práce. Finanční poradenství.

Finanční poradenství: - životní pojištění - havarijní pojištění - hypoteční úvěry - povinné ručení - pojištění domácností a nemovitostí - úrazové pojištění - osobní účty - podílové fondy.

Poskytování finančních služeb : bankovní a nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, vyplacení exekucí, oddlužení nemovitostí, konsolidace půjček, refinancování. Naše služby jsou bez poplatků a za poctivých podmínek. Financování je rychlé a s možností splatnosti až na 30 let. Všechny naše produkty lze kdykoliv předčasně splatit. Nevadí nám záznamy v ...

Poradenství v oblasti: - finanční, ekonomické - pojištění - investiční, investice - financování bydlení - optimalizace výdajů.

Návrh, zpracování insolvenčního návrhu s návrhem na povolení oddlužení.

Služby: - poradenství v oblasti financí - vedení účetnictví. Pobočka: - Otice, Hlavní 266 - tel.:553791146.

Daňová poradkyně. Ekonomické poradenství. Soudní znalec v daňové problematice.

Ekonomické konzultace a poradenství.

Odkup pohledávek. Poradenství: - ekonomické - finanční - organizační - reklamní.

Poradenství: - ekonomika, ekonomické - marketing, marketingové.

Komplexní služby a poradenství v oblasti investic do zlata a drahých kovů. Obchod, nákup, prodej, E-shop: - investiční zlato a drahé kovy (investiční stříbro, platina, paládium ve formě slitků a mincí). Ekka gold spoření ve zlatě. Úschova zlata a drahých kovů. Pronájem bezpečnostních schránek.

Služby: - poradenství - finanční, organizační, ekonomické.

Pojišťovací makléřská společnost. Finanční služby. Další pobočky: - Zámecké náměstí 20/5, 79201 Bruntál, tel: 554219861, email: bruntal@sillet.cz - Sokolovská 827/10, 74101 Nový Jičín, tel: 556712998, email: novyjicin@sillet.cz - Masarykova 427/31, 60200 Brno, tel: 542210121, email: brno@sillet.cz Centrála: - 28. října ...

Nebankovní půjčky zástavou nemovitostí (RD, chaty, bytu v os. vl., i bytu družstevního) až na 30 let. Řešíme vyplacení dluhů na nemovitostech, exekuce, dražby nebo nevýhodné zástavy. Neplatíte žádné poplatky předem! Zdarma odhad nemovitostí, v případě vašich dluhů zdarma obvoláme vaše věřitele, exekutorské úřady, finanční úřady atd. Nabízíme ...

Daňový poradce. Poradenství: - daňové, daně.

Návrhy na oddlužení pro fyzické osoby, které se již nadále nechtějí dále zadlužovat a brát si další půjčky na splacení svých stávajících. Vyhotovení: - návrh na oddlužení.

Služby: - ekonomické a finanční poradenství pro občany ve finanční tísni.Zpracování návrhu na povolení oddlužení.

Optimalizace osobních, rodinných financí. Poradenství pro firmu v oblasti poskytování benefitů pro zaměstnance.