Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Služby: - finanční poradenství - zprostředkování pojištění.

Raiffeisen stavební spořitelna nabízí výhodné a výnosné spoření. Jako člen silné finanční skupiny Raiffeisen Vám garantuje služby na profesionální úrovni, pevné finanční zázemí a navíc využívá cenných zkušeností ze šedesáti let stavebního spoření.

Služby: - finanční poradenství

Služby: - finanční a ekonomické poradenství

Finanční poradenství - poskytnutí úvěrů, hypoték, stavebního spoření, pojištění.

Služby IT -internetové připojení - servis PC - levné volání - optické připojení. Finanční poradenství - vedení účetnictví - úvěry, půjčky - pojištění. Služby - catering - výuka tance - organizace kulturních akcí.

Finanční poradenství - úvěry, stavební spoření, pojištění.

Služby: - ekonomické rozbory, zpracování podnikatelských záměrů a projektové dokumentace obnovitelných zdrojů energie

Služby: - kompletní poradenství pro bytové domy - dotace - technické posouzení nemovitostí, financování

Ekonomické a finanční poradenství - finanční analýza společnosti - restrukturalizace společnosti - kalkulace návratnosti investic - pomoc při zpracování podnikatelského záměru.

Služby - vedení účetnictví a zpracování daní - kurzy účetnictví - finanční poradenství. Činnost - instalatérské práce - topenářské práce - elektroinstalační práce.

Firma Cars & Care s.r.o. je organizátorem sportovní soutěže Universal Sport Challenge určené pro širokou veřejnost, muže, ženy, děti, celé rodiny i hendikepované osoby, všech věkových kategorií. Soutěží se v řadě sportovních disciplín na sportovištích v Praze a okolí. Akce bude probíhat od prosince 2018 do června 2019. Soutěžní disciplíny, ...

Služby - vedení účetnictví - daňové evidence - vedení mezdové agendy - ekonomické poradenství.

Činnost: - finanční, pojišťovací poradce.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Prodej a akvizice: - prosperují firmy, poradenství.

Poradenská, konzultační činnost: - finance - marketing - internet.

Služby: - finanční poradenství - poradenství v oblasti hypoték, úvěrů - pojištění.

Služby: - finanční poradenství - zprostředkování hypotéky a pojištění