Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Finanční management, plánování a poradenství pro malé a středně velké společnosti (finanční kontroly, manažerské účetnictví, finanční analýzy, cashflow). Také obousměrné překlady angličtiny. Vzdělání v USA, certifikace ACCA, 14 let praxe a špičkové reference.

Organizační a ekonomické poradenství. Vedení účetnictví a administrativní práce.

Zajišťujeme: - perspektivní a bezpečné uložení finančních prostředků do těch nejkvalitnějších, mezinárodně certifikovaných diamantů.

Našim posláním je uspořit Vám, našim zákazníkům, finanční prostředky vynakládané na nákup zboží nebo služeb a pomoci optimalizovat nákupní proces a proces jeho řízení. K naplnění tohoto poslání využíváme moderní elektronický nástroj na realizaci on-line výběrových řízení na dodavatele zboží či služeb, naší dlouholeté praxe v oblasti nákupu a ...

Nabízíme: - finanční leasing - operativní leasing - finanční poradenství.

Podnikatelské, finanční, organizační a ekonomické poradenství.

Provádíme kompletní správu Vašich pohledávek.

Internetový prodej automatických obchodních systémů pro obchodování na měnovém trhu FOREX. Automatické obchodní systémy - výdělek řízený algoritmem bez stresu a bez práce.

Služby: -ekonomické a daňové poradenství -vedení účetnictví -evidence hmotného a nehmotného majetku -účetní výkazy -zaškolení -mzdová agenda. Mezi naše klienty patří významné společnosti působící na celém území České Republiky.

Bezplatné finanční poradenství Jsme schopni zajistit! 1. Kontrolu Vašich stávajících finančních produktů a jejich porovnání s nabídkou na trhu tak, abyste za své peníze získali co nejvíc 2.Všechny druhy pojištění 3.Optimální úvěry na bydlení s nižší úrokovou sazbou ( hypoteční úvěry, stavební spoření a jejich kombinace ) 4.Zprosdředkování ...

Poskytování ekonomického poradenství.

Činnost: - zprostředkování pojištění a finančního poradenství

Realitní kancelář: - zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí v USA, Španělsku, Baleárských a Kanárských ostrovech a Egyptě - zprostředkování nákupu a prodeje realit na českém trhu, zejména, hotelů, činžovních domů, bytů atd. Orientace zejména na Prahu a střední Čechy Reklamní činnost: - pronájem billboardů a dalších medií zejména v ...

Služby: -vedení a zpracování účetnictví za dozoru daňového poradce -daňové poradenství -daňové odklady -výroba www stránek a prezentací -vývoj webových aplikací -školení -vývoj databázových aplikací.

Nabízí: -vedení účetnictví -rozbor hospodaření -ekonomické poradenství.

Služby: - poskytování poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření - nabídka úvěrů a spořících účtů

Auditorské služby. Poradenství: -daňové -účetní -ekonomické a organizační -finanční analýzy -zastupování klienta u správce daně -pro podniky se zahraniční účastí Zpracování: -daňová přiznání -daňová přiznání do 30.6. Vedení: -jednoduché a podvojné účetnictví.