Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků - zpracování žádostí do programů EU - provádění dotazníkových šetření mezi občany - kompletní zajištění veřejných zakázek - zpracování podnikatelských záměrů.

Služby - nebankovní úvěry - vyplácení exekucí - výkup nemovitostí - řešení osobních bankrotů.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví

Ekonomické a finanční služby.

Činnost: - vývoj software - poradenství v oblasti provozování PC a počítačových sítí - překladatelská a tlumočnická činnost - organizační a ekonomické poradenství

Služby: - poradenství v oblasti pojištění, finančního plánování

Služby: -ekonomické poradenství. -vedení účetnictví, daňové evidence. -zpracování mezd, daňových přiznání. Veřejná správa: -dotační politika. -organizace výběrových řízení.

Služby: -vedení účetnictví -ekonomické poradenství -daňová přiznání

Služby: - vyřizování úvěrů a půjček - nabídka konsolidace - finanční a majetkové poradenství - vedení, zpracování účetnictví.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - ekonomické poradenství

Služby: - poradenstvím v oblasti pojištění - finanční analýzy - sjednání hypoték

Poradenství: -ekonomické -organizační.

Daňové poradenství a optimalizace - zpracování daňových přiznání ke všem druhům daní Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda

Ekonomické poradenství Data - zpracování

Zástupce ČMSS-úvěry, půjičky, pojištění

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - ekonomické poradenství

Oddlužení, osobní bankrot, konkurs, insolvence. Dluhy, exekuce, dražby. Péče o pohledávky. Program rozvoje finanční gramotnosti občanů ČR se zaměřením na zaměstnance a seniory.Domácí finanční poradce. Firemní finanční poradce. Monitoring ISIR, přihlášení pohledávky. Zastupování, vyjednávání. Celá ČR

Služby: - ekonomické poradenství - daňová evidence, zpracování daňového přiznání - zastupování při jednání na úřadech - vedení účetnictví - vedení mzdové a personální agendy.