Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Vedení, zpracování: - účetnictví - daňová evidence a přiznání - přehledy VZP, SP - pojištění osob a majetku - stavební spoření. Poradenství: - účetní a finanční - pojištění, stavební spoření, úvěry hypotéční a ze stavebního spoření.

Finanční a ekonomické poradenství - administrativní činnost.

Činnost - prodej dětského oblečení - správa pohledávek a krizový management firem - svět zdraví, technika kvantového léčení - zprostředkování obchodu v zahraničí.

Služby: -pojištění občanů a podnikatelů -penzijní připojištění se státním příspěvkem -stavební spoření se státním příspěvkem -úvěry - hypoteční -investice do otevřených podílových fondů -osobní finanční plánování -realitní kancelář.

Činnost: - obchodní zástupce ČMSS

Daňové poradeství Vedení účetictví Zpracování mezd Audit ve spoluprácis externím auditorem Ekonomické poradenství

Účetní firma. Daňové poradenství Ekonomické a finanční poradenství Organizační poradenství Vedení: - účetnictví - daňová evidence - účetní poradenství - mzdy.

Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Nejlepší nabídka pojišťovacích a finančních služeb na Valašsku. Pojištění: Životních pojištění, pojištění motorových vozidel, majetku a odpovědnosti, podnikatelské pojištění, drobných mazlíčků a cestovní. Penzijní spoření pro dospělé i děti Hypotéky a úvěry na bydlení Jednorázové investice a pravidelné investování Leasingy a ...

SME - Stanice měření emisí Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní automobily -motorické opravy -karosářské práce. Pneuservis. Prodej, maloobchod, montáž: -výfuky, tlumiče, brzdy -náhradní díly -centrální zamykání. Finanční poradenství Pojištění, hypotéky, úvěry - všechny pojišťovny

Služby: - finanční poradenství - stavební spoření, - penzijní spoření - úvěry - hypotéky - investice.

Poskytujeme finanční poradenství: - hypotéky, půjčky, - stavební spoření + úvěry, - pojištění majetku. - investice

Vedení daňové evidence, účetnictví a mezd drobným podnikatelům, účetní a daňové poradenství, pořádání školení a kurzů.

Finanční poradenství v oblasti hypoték, úvěrů, bankovních i nebankovních, oddlužení, spoření, pojištění a investic. Podle vašich podmínek a potřeb Vám nabídnu nejvýhodnější produkt na trhu

Specialista na financování bydlení: - hypoteční úvěry, jejich refinancování, konsolidace - úvěry ze stavebního spoření - dále hypotéky pro klienty odmítnuté bankou - pojištnění majetkové i životní Realitní činnosti: - prodej a pronájem nemovitostí, bytů, domů, pozemku - zajištění celého procesu, odhady, daňová příznání, kupních a ...

Služby - specialista na úvěry pro bytové domy, SVJ - společenství vlastníků, BD - bytová družstva, SBD - stavební bytová družstvy (stovky úspěšně realizovaných úvěrů na revitalizace bytových domů po ČR, zejména Kroměříž, Otrokovice, Zlín, Chropyně, Hulín, Přerov, Napajedla, Olomouc, Brno, Vyškov) - nabídky od bank napříč trhem, srovnání, pomoc ...

Komplexní servis v oblasti investičních drahých kovů. Servis v oblasti investic do investičního zlata a stříbra, jak nakupovat zlaté a stříbrné mince a slitky.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Poskytuje - finanční a ekonomické poradenství.

Služby: -finanční půjčky proti ručení nemovitosti -konsolidace přeúvěřování stávajících závazků -oddlužení nemovitostí -řešení exekucí.

Služby: - finanční a pojišťovací poradenství

Služby - odkup pohledávek - zpravodajská a informační služba - revitalizace podniků, krizové řízení.