Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Institut certifikace Svazu účetních, a.s. je vzdělávací agentura s dlouholetou tradicí na trhu vzdělávání. Organizuje a zabezpečuje vzdělávací akce v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva, daní a celou řadu dalších vzdělávacích aktivit. Naše akce jsou vhodné pro účetní odborníky, absolventy škol, ale i úplné začátečníky.
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Činnost: - pojišťovací služby

Prodej a akvizice: - prosperují firmy, poradenství.

Zprostředkování obchodů na veřejných trzích v České republice: - zajišťení rychlého přístupu na organizované trhy cenných papírů v České republice (Burza cenných papírů, RM-Systém) a zároveň umožňuje okamžitě reagovat na momentální vývoj cen - tvorba největších emisí akciových společností na mimoburzovním trhu (OTC) Zprostředkování obchodů ...

Poskytování finančních služeb - hypotéky - refinancování - konsolidace půjček

Moneybro.cz je první poskytovatel tzv. P2P lendingu (přímého úvěrování) v České republice. Moneybro.cz provozuje internetové tržiště, na kterém se setkávají uživatelé, kteří si chtějí půjčit peníze, s uživateli, kteří disponují volnými finančními prostředky k zapůjčení. Cílem Moneybro je přinést na tuzemský trh se spotřebitelskými půjčkami a ...

Podnikáme v oblasti nebankovních půjček. Nabízíme rychlé vyřízení půjčky pro důchodce, maminky na mateřské, pro brigádníky a také pro podnikatele. Vyplňte jednoduchou online žádost a my Vám půjčku poskytneme. Hotovost si můžete osobně vyzvednout i na našich pobočkách v Praze nebo v Brně.

Poskytování, zprostředkování: - finanční služby v oblasti bankovní i nebankovní sféry.

Nabízí: - financování osobních i užitkových vozů - financování ostatní dopravní techniky - financování strojů a technologií - organizování výstav a sportovní činnosti - reklama, propagace a pronájem reklamních ploch - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Komplexní řízení a správa pohledávek -mimosoudní řešení a exekuční hromadná správa -vymáhání soudní cestou -mezinárodní inkaso pohledávek -odkup pohledávek -veřejné dražby. -služby v oblasti vymáhání pohledávek.

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny MetLife

Zastoupení firmy ZEPTER. Obchodní činnost. Prodej: -kuchyňské potřeby z ušlechtilé oceli -hrnce -vacsy systém, vakuování potravin -plastové nádoby -příbory -porcelánové a nerezové nádobí -biolampy -masážní přístroje -švýcarská kosmetika -potravinové doplňky.

Činnost: - investiční zprostředkovatel - podílové fondy.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Činnost - investování na kapitálových a finančních trzích.

Firma EDUKA CONSULT s.r.o. provádí účetní práce, ve kterých se zaměřuje na daňové a účetní poradenství. Daňové a účetní poradenství: - zpracování mezd a mzdové agendy - zpracování všech druhů daňových přiznání - vedení účetnictví - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - převod jednoduchého účetnictví na podvojné - vypracování ...

Účetnictví a daňová evidence Dluhové centrum Stavební práce Půjčovna lešení a stavební mechanizace Personální agentura

Služby: -likvidace obchodních společností a družstev (likvidátor).

Financování, hypotéky, úvěry.

Služby: - finanční plánování

Služby: - záložna - platební styk - vydávání a správa platebních prostředků pro členy

Služby - zakládání a správa společností - správa fondů kvalifikovaných investorů.

Naše společnost Vám nabízí možnost reálných a většinou nadstandardních zisků. Investice používáme pouze s velmi dobrým zajištěním.